23. dec 2009 17:01
Meni pa tale kristalna pilica ni bila všeč. Je takoj romala v smeti.
Vanja
23. dec 2009 17:01
Meni pa tale kristalna pilica ni bila všeč. Je takoj romala v smeti.
Vanja
23. dec 2009 19:06
jampina je napisal/a: |
Vendelina,saj tisto o laku v hrani ne misliš resno? Nohte lakiram že iz osnovne šole,takrat je bil sicer samo prozoren lak,pa do danes ,pa mi še nihče ni omenil da je hrana "lakasta"? jampina |
23. dec 2009 20:12
Hej ženske, resno sprašujem: zakaj ne ščipalec in zakaj ja samo pilice? sara
24. dec 2009 9:00
sara.vidmar je napisal/a: |
Hej ženske, resno sprašujem: zakaj ne ščipalec in zakaj ja samo pilice? sara |
24. dec 2009 9:14
Hvala za izčrpen odgovor! sara
25. dec 2009 14:28
Morda katera ve, kje bi bilo mogoče kupiti malo bolj elegantna nosečniška oblačila? Saj za kavbojke, udobne hlače in obleke ni problem, zatakne pa se, ko želim kupiti lepo ukrojeno bluzo npr. (moj stil so bolj telirana oblačila, npr. Nara camicie bluze) ali črne hlače, ki niso ravno žametke. Da bi se lahko torej oblekla tako kot sicer, le da bi bilo prilagojeno mojemu rastočemu trebuščku . Morda kakšne ideje? Zaenkrat še gre s klasičnimi oblačili a vidim, da bo treba brzinsko v nakupe (za šivilje ne bo časa pa tudi raje bi si kupila že narejeno) ... Hvala za vsak namig in nasvet in lep prazničen dan vsem! zelda1
26. dec 2009 15:25
Zelda, pri bluzah s tajliranimi fintami kaj silnega haska ne bo. Bolj se predela nosečnost z naslednjimi - moške srajce (velikost L je čisto zadosti), zavezane v vozel in spodaj majčka, čez pa blazer - tunike v kombinaciji s tajicami, prodajajo pri Zari....malo prodajajo tega v maternity kolekciji, delno se da zadeva reševati s prosojnimi tunikami, ki jih imajo v redni prodaji (iščeš eno številko večje od običajne in gre) - obleke A kroja, - blazno uporabne so tudi tunike, ki so izvorno mišljene kot kratke pletne oblekice, vendar se jih da s smiselno uporabo uporabiti za nosečnost. Poglej po omari in plemenu, če imate kakšno plisirano krilo. Plisirka do kolen je velika prijateljica vsake nosečnice. Zlasti takrat, ko se ji ne nosijo tunike in tajice. - zelo prijazen maternity imajo tudi v H&M. Vendelina jr.
26. dec 2009 19:13
Vendelina jr. najlepša hvala za nasvete. Sem sicer bolj drobna in bom še malo pogledala naokoli, če najdem kaj ne tako vrečastega zelda1
27. dec 2009 7:38
ma zelda prva, čas si vzemi in si počasih ogleduj, kaj bi se dobilo, problem boš zagotovo rešila v šestih mesecih.
ežoj
29. dec 2009 19:36
Zelda jaz tudi mislim, da tajlirane bluzice za nosečnost ne bodo prišle v poštev. Lahko si pa na začetku pomagaš z bluzami oz srajčkami iz stretcha, ki so rezane pod prsmi, čez trebuh nimajo gumbov in niso tajlirane ali čisto oprijete, pridejo pa dokaj ob telesu. Na primer na ta način http://www.etam.fr/products/brazil-chemisier-bla ali http://www.cache-cache.fr/mode_feminine/manche Tako bo trebuh imel nekaj prostora, srajčka bo malo rasla s tabo, hkrati boš pa še vedno v bluzi. Jaz sem si podobno srajčko že pred časom kupila v Zari, pa mislim, da sem zadnjič videla nekaj zelo podobnega (črtasta je bila). Poskusi eno številko večjo kot jo imaš običajno - če ti bo OK stala v ramenih, se raje odloči za to varianto, da bo dlje uporabna. Bo pa prišel čas, ko bluze res ne bodo več zate in tvoj velik trebuh. Takrat si lahko pomagaš z že omenjenimi pletenimi ali drugačnimi udobnimi oblekicami + legicami (to pomoje lepo pride tudi na drobnih puncah) ali pa namesto bluzic nosi majčke. Včasih se kake čisto spodobne (= dokaj elegantne) nosečniške majčke dobijo v C&A (kjer pa žal nimajo vedno dobre izbire). Tudi malo bolj elegantne (torej ne žametke, jeans ali "trenirka stil") črne nosečniške hlače bi morda lahko dobila tam. pa lep dan motovilčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Indijska vegetarijanska skleda
Masleni brizgani piškoti