19. dec 2009 14:47
jernej je napisal/a: |
Tako mimogrede Vendelina, a ni že čas za zimski report, zunaj je bilo zjutraj -12 stopinj ;-) V takem mrazu verjetno lahko samo debele hlače svetuješ [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
19. dec 2009 14:47
jernej je napisal/a: |
Tako mimogrede Vendelina, a ni že čas za zimski report, zunaj je bilo zjutraj -12 stopinj ;-) V takem mrazu verjetno lahko samo debele hlače svetuješ [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
20. dec 2009 13:56
Da ne ponavljam preveč že povedano- super tema, Vendelina & co. so majstorce, ki res vejo kaj je moda in svetujejo tako kot se spodobi. Se mi je pa porodilo eno vprašanje, ki se mi zdi, da še ni dobilo kake konkretne pozornosti, mogoče zato, ker je variant eno malo al pa večje morje, ampak useeno- zanimajo me nohti (na rokah predvsem). Ka je kej izrazito out, kaj je fajn, kake umetniške stvaritve počnete z njimi... Naj bi se nohti ujemal barvno z neko barvo, ki jo imaš sicer na sebi- z majčko, s torbico... al je uredu če so neki čist x? Kje je meja med dolgimi nohti, ki so sexy in dolgimi nohti s katerimi zgledaš, ko kragulj al pa kakšen drug plenilec? Viva Viva Meier
20. dec 2009 15:05
Po mojem menenju je to z dolžino nohtov taka razlika od človeka do človeka. Ker na nekomu ki ima majhne roke in majhne nohte zgledajo takoj preveč dolgi (če primerjaš z dolgimi prsti) evagirl
20. dec 2009 20:25
Viva Meier je napisal/a: |
Se mi je pa porodilo eno vprašanje, ki se mi zdi, da še ni dobilo kake konkretne pozornosti, mogoče zato, ker je variant eno malo al pa večje morje, ampak useeno- zanimajo me nohti (na rokah predvsem). Ka je kej izrazito out, kaj je fajn, kake umetniške stvaritve počnete z njimi... Naj bi se nohti ujemal barvno z neko barvo, ki jo imaš sicer na sebi- z majčko, s torbico... al je uredu če so neki čist x? Kje je meja med dolgimi nohti, ki so sexy in dolgimi nohti s katerimi zgledaš, ko kragulj al pa kakšen drug plenilec? Viva Viva Meier |
21. dec 2009 7:39
Of cose, it helps,
do sedaj sploh nisem nič skrbel, da se mi barva nohtov ujema s barvo srajce. Vseen, napake s viola barvo nisem nikoli zagrešil.
ežojneznan uporabnik
21. dec 2009 8:09
Ežoj, kaj pa tisti del ... Črna barva ali pa temna češnja, ... ali to pa zdaj pozimi upoštevaš, ali se kar s kladivom mahneš pa prstih. Samo podlak pa moraš prej nanesti. Vendelina, pravi nasveti, se jih, kadar se še kaj urejam, kar držim. ajda66
22. dec 2009 13:54
Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? ker do sedaj sem uporabljala ščipalnik in pilico "za popravit" kar ščipalniku ni uspelo...nikoli pa se še nisem usedla za tisti otok za urejanje nohtov, ker pri nas na deželi jih ni, če gremo v mesto, sem pa že tako prepočasana in preveč gledam okoli za moje moške (sinove in moža) in bognedaj, da se še tam usedem....nohti so mi šibka točka...
22. dec 2009 16:17
tortica, pol ure manj gledaj za svoja moška, pa si privošči manikuro. Tvoja moška sploh opazila ne bosta, ne nohtov, ne tega, da nisi samo za njiju gledala naokoli ....
mamamia
22. dec 2009 18:58
TORTICA je napisal/a: |
Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? ker do sedaj sem uporabljala ščipalnik in pilico "za popravit" kar ščipalniku ni uspelo...nikoli pa se še nisem usedla za tisti otok za urejanje nohtov, ker pri nas na deželi jih ni, če gremo v mesto, sem pa že tako prepočasana in preveč gledam okoli za moje moške (sinove in moža) in bognedaj, da se še tam usedem....nohti so mi šibka točka... |
Hja, moške pač pošlješ v kak Baumax kupovat prave pile , še opazili ne bodo, da se ti crkljaš drugje... kak ljubljanski citypark je idealna kombinacija.
Se pa tudi jaz pridružujem vprašanju o pilicah - kakorkoli pilim, gredo nohti bye-bye, sploh če uporabljam lak (tudi bazo...) Če jih ne pilim in ne lakiram, so pa ful močni.
Pa še, na koliko časa zamenjate lak? 1x/teden, vsak drugi dan?
Nasja
22. dec 2009 20:38
TORTICA je napisal/a: |
Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? ker do sedaj sem uporabljala ščipalnik in pilico "za popravit" kar ščipalniku ni uspelo...nikoli pa se še nisem usedla za tisti otok za urejanje nohtov, ker pri nas na deželi jih ni, če gremo v mesto, sem pa že tako prepočasana in preveč gledam okoli za moje moške (sinove in moža) in bognedaj, da se še tam usedem....nohti so mi šibka točka... |
Ma tortica, ne Vendy obremenjevat, evo, takšen komplet si nabavi ( po moje se dobi v vsakem drogeria marketu ) in si boš nohte uredila tip-top:
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo