7. okt 2009 14:39
Spremljam razpravo o tej oddaji - prvič sem si jo ogledala prejšnjo nedeljo, ko sta skuhala špagete a la kitara (?), ražnjiče, maroško solato (nekaj podobnega) ter lučke in kavno sladico. Glede na to, da gre za kuharsko oddajo, so mi najbolj pomembni recepti. Meni so špageti kitara tako zadišali, da sem jed pripravila še isti večer. In čeprav sem nekoliko improvizirala s sestavinami, ker nisem imela vsega pri roki (navaden paradižnik namesto češnjevca, čili v prahu, nisem dodala ščepca rjavega sladkorja...) je bil po-večerni "prigrizek" odličen! Osebno tega ne bi postregla z ražnjiči, ker mi to ne gre skupaj, ampak je sama jed kot takšna dovolj za čisto spodobno večerjo. Zraven sva pila vino in ne piva, čeprav sta Novakova v oddaji priporočala drugače. Z nekaterimi predhodnimi komentarji se sicer strinjam ("navdušena" otroka, preveč govorjenja....), sta mi pa Novakova posrečena, da ne rečem prav zabavna kljub nekaterim spodrsljajem. Oddaje pridejo in grejo, bolj pomembni so dobri recepti, zadovoljni jedci, poln želodček, potem pa (če se le da) dremež. Košuta