7. okt 2009 14:27
Ma sonci ( vidim, da si relativno nova: dobrodošla ), naj mi bo dovoljeno, da te mal poučim o kulinariki: nekateri so preobčutljivi in vsako mnenje, ki ni ravno njim po godu, razumejo kot pljuvanje, zaničevanje in ne vem še kaj. Pa ni tako, zdi se mi, da na celi kulinariki ni nobenega ravno žleht ali kaj podobnega. Vse kritike oddaje so pač mnenja posameznikov, nič se boljše ni pisalo Olinerju, pa tisti ( menda ) Nigelovi, pa Damjanu........., pa to ni izraz ( naše ) več vrednosti, povemo pač svoje mnenje. Če bi se Novakovi pojavili oblečeni za HACCAP ( karkoli to bilo), bi bilo komentarjev ( negativnih ) še več. Pa če povem še lastno mnenje o teh oddajah:
Oliverja sem rad gledal, oddaja je bila zanimiva ne glede na kulinariko ( zmeraj je bila manj ali več zanimiva zgodba ), kulinarično mi pa ni bil všeč. Damjan mi je že s kulinarične plati bil všeč, sama oddaja tako-tako. Tiste Nigelova ( ali kaj je za ena ) nisem gledal nobene oddaje. Novakovi me ne prepričajo ( gledal le prva dva posnetka ), ne kulinarično, ne sploh, morda jim manjka " kilometrina " pa ne delujejo sproščeno, pa če se še tako trudijo ( morda bi ravno to bilo prav, da se ne trudijo bit sproščeni ).
Torej: mislim da ne more bit govora o " pluvanju, od A do ž ".
ežoj