16. mar 2010 18:49
Vanja hvala se mi zdi da sem potrebovala ravno tako potrditev. Sedaj bom šla v lov kje se jih da kupit po najugodnejši ceni. Mogoče kakšen predlog tikica
16. mar 2010 18:49
Vanja hvala se mi zdi da sem potrebovala ravno tako potrditev. Sedaj bom šla v lov kje se jih da kupit po najugodnejši ceni. Mogoče kakšen predlog tikica
16. mar 2010 19:32
O Vendyta, cara mia, soy contento qe hablas ( escribes ) como convenias ( no necesidad que otros sobreamos para nuestra conection ). Una vez mas, muchas gracias para acogida at aeroporto y transporte, sobra como necesidad la tucha ( a so ti že reparas el tubo para aqua topliente a tvojos banos, zeblos me je kot cuckos pri tušieras ).
Da mal prevedem, za tiste, ki ne znajo špansko: Vendy mi pravi, kaj me briga koliko Vanja lahko poje golaža, jaz sem ji odgovoril, zakaj se vmešava moj post, naj se Vanja razburja, če je moti.
ežoj
16. mar 2010 20:25
Aha, Jose, sem malo razumela tudi brez prevoda, mogoče zato, ker se moja hčerka uči špansko.Predvsem ta del:A so ti že reparas el tubo para aqua topliente a tvojos banos,zeblos me je kot cuckos pri tušieras. naor
16. mar 2010 20:51
Matr, na, niti na gugl se ne moreš več zanest - men je prevedlo čist nekaj drugega, kot je hoze napisal
lp
cervus
16. mar 2010 21:03
Se pravi je vsaj ena jokala na letališču, a?
tulka
17. mar 2010 2:51
aja/ja/ja....kar zapoj si, Jose! Tako lepo sem odgovorila, vi pa smetite po temi.
Tako gledam na stvari:
1. Če imaš majhno posodo, vedno nekaj pljuska in pošpricaš štedilnik. S tem, da imam plinskega, za katerega mi vzame veliko časa, da ga očistim, je večja posoda ZELO praktična.
2. Če imaš večjo posodo, lahko v njej skuhaš tudi manjše količine.
3. Mogoče se pa pripravljam na povečanje števila družinskih članov, nikoli ne veš.
Vanja
17. mar 2010 15:15
Ay, Jose, el agua fria se usa para fortalecer el hombre))))))))))))))))))))))))))))) Vendelina jr.
17. mar 2010 15:32
@Vendy: beware of the advice (ena nesmrtna Playboy Party Joke je bila naslednja: A priest once told me: "So many times I had to take a cold shower to repress my carnal desires that now I get a hard-on every time it rains.")...:)))) lp, proxima
17. mar 2010 15:41
Proxy, ta ti je "u sridu" Vendelina jr.
17. mar 2010 16:02
Duhovnik, ko mi je povedal: "Velikokrat sem moral sprejeti hladen tuš za zatiranje moje telesne želi, da zdaj dobim trdega o vsakem času dežuje .")...:)))) - kako vam je všeč ta prevod
Sicer pa proxima
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Indijska vegetarijanska skleda