24. feb 2010 14:01
Naj ti kar rita raste
Pozdravček!
24. feb 2010 14:01
Naj ti kar rita raste
Pozdravček!
24. feb 2010 14:03
ti hudobnica Ognjič
24. feb 2010 19:22
[citat=--dragička--]Ohhh..., [sreca][sreca][sreca] kakšna srečaaa! Odtrgal mi se ogromen kamen s srca. Danes sem tako srečna.
Res je to, ko se ena vrata za teboj zaprejo..., vedi, da se bodo druga odprla.
[objem] [objem] [objem] [objem] [objem]
Pozdravček!
[/citat Dragička, kako si lepo napisala. Tle z vrati bi si mogla tudi jaz v glavo ubiti. Jaz sem tudi vesela. Po 4 mesecih prvi razgovor za službo. syu
24. feb 2010 22:56
Syu, pri nas pa razgovor obrodil uspešno
Pozdravček!
24. feb 2010 22:59
Dragička, vesela sem zate. Zdaj pa zame drži pesti. syu
25. feb 2010 1:24
dragička je napisal/a: |
Syu, pri nas pa razgovor obrodil uspešno Pozdravček! |
A si imela ob razgovoru kakšno pošteno palco v rokah?
Vanja
27. feb 2010 11:52
Danes sem pila kavo s sosedo na sončku. Sva se greli, kot dva martinčka. Mala radost, ki mi je polepšala dan. syu
27. feb 2010 20:48
Pred davnimi leti mi je ena uciteljica napisala v spominsko knjigo, knjige ze zdavnaj nimam vec, toda neki zapisi so mi se vedno v spominu. Mnogim pokazi svoje veselje Vsem radovednim svoje mislenje Vsem plemenitim svoje trplenje A le izbranim svoje srce Jaz mislim da ljudje izberejo tisto kar delijo pod to moderno "lipo" ki se imenuje splet. Amelia
27. feb 2010 20:54
Moja majhna radost danes je bil pohod s kolegico na Menino in debata za dušo, ki je ful pasala. Rincewind
27. feb 2010 20:57
Ena kulinarična Danes zvečer smo gledali Damjanovo kuhinjo. Ko sta z Romihom dokončala, je sine, star tri leta, rekel: "Mami, sem lačen." Ga vprašam, je bil itak čas večerje: "Kaj boš pa jedel?" On odgovri: "Tega piščanca bi, tko ko je na televiziji" VilmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Gratinirani svaljki