neznan uporabnik
18. sep 2009 14:42
Asja, to pa ne bo držalo: 209 US$ = 142.360875 € (izračunal Google) janckaneznan uporabnik
18. sep 2009 14:42
Asja, to pa ne bo držalo: 209 US$ = 142.360875 € (izračunal Google) jancka
18. sep 2009 15:34
Jancka, saj to smo že na vrhu strani ugotovili :) magnolija
18. sep 2009 16:10
Asja je napisal/a: |
Vsem bodočim uporabnikom pa toplo svetujem: ne glejte sesalca, ko sesa, ker se vam bo zmešalo. Res, sesalec sesa vsepovprek in jaz kar živčna postanem, če ga vidim sesat. No, vseeno vse posesa. Sesalec in sesanje se da ogledat na Jonasovem blogu, kjer se kamera vozi na njem Lp, Asja |
Hahaha, sem se nasmejala :)))) Ker isto sem se vprašala, ko sem tale Jonasov video gledala: zakaj ne gre po isti poti nazaj oz. malo bolj desno / levo? Ker vozi se vsepovprek :)))
Atina
18. sep 2009 17:13
Atina je napisal/a: | ||
Hahaha, sem se nasmejala :)))) Ker isto sem se vprašala, ko sem tale Jonasov video gledala: zakaj ne gre po isti poti nazaj oz. malo bolj desno / levo? Ker vozi se vsepovprek :))) Atina |
18. sep 2009 17:28
Ta zadeva gotovo ni tako kot vodni sesalec, ko imaš po končenem sesanju na sporedu še čiščenje sesalca, ko si ga na postaji kjer se polni enkrat sprogramiraš in mu nastaviš kdaj ti naj začne čistiti nimaš več drugega dela, kot da mu izprazniš posodo za smeti in prah, drugače pa dela na baterije, ko pa gre baterija h koncu se gre sam polnit na polnilno postajo, ki je priklopljena na elektriko. Jaz sem dobila v kompletu še rezervne filtre, stransko in veliko krtačo, dve virtualne stene v katere moraš dati baterije, sesalec pa z njimi omejiš, da ne more v prostor kjer ne želiš da ga počisti, potem sem dobila tudi rezervne krpice za vlažno brisanje ploščic parketa ..., rezervno UV lučko ki dezinficira tla.Strinjam pa se, da je boljše da ga ne gledaš kako dela, ker imaš občutek da je "butast" . Od kar ga imam saj zjutraj v miru pijem kavo,kajti ko v dnevno posije sonce ni več izdajalskega prahu, ki te opozarja kako vestna gospodinja si Blitva
18. sep 2009 18:24
Saj JE butast.....saj je stroj, a ne?
rimljanka - zasebno mnenje
18. sep 2009 18:46
Kaj se pa zgodi s franžami preproge? Ena moja preproga je debela kakšen centimeter in pol.
Vanja
18. sep 2009 19:22
http://www.youtube.com/watch?v=bGAr4blu2JE&featu
Vanja na tem videu je prikazano, kaj se zgodi s franžami
rrr
18. sep 2009 19:29
Ko gledam te posnetke, se mi zdi, da je ta zadeva zelo glasna in ima prav zoprn zvok. Sicer ga imetniki verjetno uporabljate v svoji odsotnosti, pa vseeno - a je res tako glasen??
rrr
18. sep 2009 19:49
ribaracarak je napisal/a: |
Ko gledam te posnetke, se mi zdi, da je ta zadeva zelo glasna in ima prav zoprn zvok. Sicer ga imetniki verjetno uporabljate v svoji odsotnosti, pa vseeno - a je res tako glasen?? rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Brownie z marelicami