neznan uporabnik
10. sep 2009 9:02
Tudi moški še vedno lahko, glede na lepo jesensko vreme, razkazujejo svoje radiatorčke... Tisti, ki jih imajo. Oh, kako je življenje lepo! japajaneznan uporabnik
10. sep 2009 9:02
Tudi moški še vedno lahko, glede na lepo jesensko vreme, razkazujejo svoje radiatorčke... Tisti, ki jih imajo. Oh, kako je življenje lepo! japaja
10. sep 2009 9:25
Ja, japaja, pogled na lepe radiatorčke je prav lep!Pa na široka ramena....tako da tut moški, ne prehitro debelih jaken...:) btw: Ežoj (te žal ne poznam) a ti imaš radiatorčke? Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 10. 2009 09:27
10. sep 2009 9:45
sara.vidmar je napisal/a: |
Kje bi lahko kupila bombažno ruto, kakršne so nosile naše babice? (Saj veste ... kakšne drobne rožice ali pike, pa obroba v drugačni barvi, pa dovolj velika, da se z njo dejansko lahko pokriješ, ovratne rutice so premajhne, pa res mora biti bombaž, ne svila ali volna ali kaj tretjega.) sara |
10. sep 2009 10:00
tanca je napisal/a: |
Kako pa je s kombiniranjem rjave usnjene jakne? Sem gledala tisto v Promodu in se mi je zelo dopadla, vendar malo omahujem, saj verjetno ne bo šla k kakšnim črnim čevljem ali sivim hlačam...Ali se motim? S kakšnim šalom bi se lahko kombinirala? (Sama se precej slabo počutim v črni barvi, še posebno na zgornjem delu telesa in mi tudi tistih nekaj kosov oblačil samo visi v omari, saj se ne morem pripravit do uporabe) tanca |
10. sep 2009 12:34
Sem brala in brala... zelo poučno in koristno čtivo, a se je treba kar malo zbrat, če hočeš izluščit sebi primerno.... Če bi imela več časa, bi copy-pastala glavne smernice in nasvete za moj tip. Črna usnjena in kratka jakna mi je blazno všeč.... Naj mi prosim kdo pove, kako je s tako jakno pri hruškah s konfekcijo 40-42... Imam blazen predsodek pred zgornjimi delio oblačil, ki ne segajo čez rit. Pa velikost zadnje plati me bega še pri eni stvari. Pas. Kdaj si lahko opasam pas, da proporci (predvsem od zadaj) ne bodo nesorazmerni? alibaba
10. sep 2009 12:55
Hruške in vsi ostali sadeži: postavi najbolj prijazni so tisti zgornji deli (blazerji, jaknice, ki se končajo v višini bokov. Skrivanje zadnjice v jaknastaoblačila, ki grejo "čez rit" naredijo celo postavo obilno in nesorazmezno veliko in se poudari točno tisto, česar ne želimo. Lahko imaš tako jaknico, če bi jo rada imela, pri hlačah pa se odloči za klasičen kroj hlač, ostalim krojem hlače se pa odpovej (piše na začetnih straneh, kakšen je klasični kroj hlač). Pas nosi hruška v pasu. Ker ima pas, ga tudi poudari. Kar pomeni, hruška nosi ozka krila, kjer se pas poudari. Ne nosi pa hruška hlač s krojem, ki se podaljšuje v pas in ne nosi hruška širokih kril. Vendelina jr.
10. sep 2009 13:07
A potem lahko pogumno prepasam npr. dolg pulover ali jopo s širokim črnim lakastim pasom? Kdo me bo pravično ocenil odzadaj? Niso mi všeč ženske, stisnjene v pasu, pod njim pa balon.... Kolikor pas poudari ozek pas, tako poudari zadnjico, a ni tako? (priznam... vedno si dam 'kaj čez'. Se bom malo opogumila, pa da vidimo) Pa hvalahvala! alibaba
10. sep 2009 13:33
Mogoče je bilo že napisano in sem spregledala, ampak zelo uporabni bi bili tudi nasveti, kaj od poletne garderobe uporabiti tudi v jeseni. Npr. bluze in majčke s kratkim rokavom pod jakno jesenskega kostima; poletne tunike v kombinaciji z dolčevito. Še kakšen predlog? Kaj pa poletna pisana ali enobarvna dolga krila s škornji (kavbojski stil) - se to še nosi? Načeloma se ne oziram na to, kaj je trenutno moderno, ampak kako se v oblačilu počutim in kako me v njem vidijo drugi. Letos bi si zato namesto kratke usnjene jaknice rada omislila volnen plašček do sredine stegen oz. malo nad koleni. Za hruško se mi zdi idealen, ker poudari ozek pas in se čisto rahlo razširi tako, da ne poudari ogromne zadnjice in bokov.
10. sep 2009 14:15
Pa ste tu res same hruške...kje je še kakšna jagoda...da se malo pomenimo ?
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
10. sep 2009 14:57
Meni je letošnja moda po dolgem času resnično všeč... Ne pomnim, da bi se oblačila tako modno. Sem pa iskala jesenske peep toes... Usnjene, lakaste, črne ali merlot . Kje zapaženi? alibabaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Kavna torta (Coffee cake )