18. avg 2009 10:42
Tole berem in ugotavljam, da moram pol omare zamenjat. Šit. Tole se mi je pred kratkim zgodilo: vroč poletni dan, sestanek, visoko poslovno okolje. In zdaj: - edina od žensk sem imela krilo, srednje dolgo do kolen (ostali dve dolge hlače); - edina sem imela visoke pete - črne sandale (ostali dve nizke čevlje, ena celo nogavice); - imela sem imela majčko s širokimi naramnicami in odkritimi rameni. Ena od udeleženk je imela srajco z dolgimi rokavi, druga elegantno bluzo s kratkimi rokavi. In sem potem dobila očutek, da sandali/odkrita ramena nekako ne grejo na takšne zadeve. Dajemo prednost oblačenju vremenu primerno ali oblačenju delovnemu okolju primerno? Večkrat se mi je zgodilo, da sem dala prednost prvemu, pa se potem nisem najbolje počutila, po drugi strani sem pa sem včasih prav v takem okolju doživela vrhunsko dozo cenenosti. In se mi je zgodilo, da sem prišla na sestanek primerneje oblečena, kot moji nadrejena, ki je bila tist dan oblečena vremenu primerno. Kje je meja? Košuta Sporočilo je spremenil(a) Košuta dne 18. 2009 10:43