27. avg 2009 13:38
Na tem linku dobite vse informacije in slikice na temo oblike postav http://www.planet-lepote.com/
27. avg 2009 13:38
Na tem linku dobite vse informacije in slikice na temo oblike postav http://www.planet-lepote.com/
27. avg 2009 14:00
Hja, tule se midve z urednico omenjene strani malo razlikujeva v pogledih (krila), ni sile, samo tiste gospe, ki je kao malo močnejša peščena ura, jaz zanesljivo ne bi nikoli oblekla v tisti dizaster od tunike....izgleda kot ladja v viharju, za božjo voljo.... Okej, da ne bo tole izpadlo kot da vsak samo svojo malho hvali, bom ta trenutek nehala. Samo punce, ne takih tunik, okej? Vendelina jr.
27. avg 2009 14:38
Vsekakor je, takole na hitro nekaj dobrih idej. Ampak, IMHO, je samo ena obleka, za res posebne priložnosti, ostale so vse samo več ali manj dnevni izgledi. Tisto, ki predstavlja kornet, so oblekli v narobe barve. Rumena in grafitno siva ne pašeta eni in isti osebi. Če že delajo nasvete in jih vizualno objavljajo, naj naredijo tudi prave barve.
No ja, tudi v moji garderobi visi nekaj grehov, beri: ne čisto pravih barv. Eno jakno sem kupila samo zaradi kroja, še barva mi ni preveč všeč, ampak izgledam pa, ulala. In ko jo imam oblečeno, se moram res potrudit z make-upom, da ne izgledam izprana.
Pa še o enem Faux pas nismo ničesar rekle: VPL (visible panty line) ali zareze, ki jih naredijo spodnjice in se seveda najbolj opazijo pod oprijetimi hlačami in krili.
Vanja
27. avg 2009 14:43
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
... VPL (visible panty line) ... Vanja |
27. avg 2009 15:18
Vanjič, a maš kak sajt o pravilnem kroju hlačk, tak kot tisti od Oprič o modrčkih? Mene sicer naredijo bolno raztegnjene bombažne bele hlače...sicer je tega vsako leto manj, ampak pride več starejših turistk v mesto, pa si na istem....))))) Vendelina jr.
27. avg 2009 16:11
Vendy, na žalost ni nobene uporabne strani ali uporabnega pravila. Tole bo "too much information" ampak za pozimi je čisto OK imeti samo control top holahopke. Če že nujno kaj morate obleč, potem največ tongice. Ena stran tudi v Slo prodaja Spanx-u podobne zadeve, ki se ravno tako nosijo namesto starih, velikih belih bombažnih. Sicer bi pa jaz tejle, ki je dobila idejo za Spanx, podelila nobelovo nagrado
Ne vem, če je Victoria's Secret že v Evropi, oni so naredili spodnjice iz najlona, imenujejo jih "No line" in pašejo tudi na mojo zadnjico, če si seveda kupim pravo številko. Najprej se je treba otresti predsodka in korajžno preiti iz bombaža.
Ker firme tako ali tako kopirajo dobre ideje, sem prepričana, da se dobijo podobne zadeve tudi v dobri stai Evropi.
Tlele je en primerek, upam, da link dela: http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay
Aja, na nekaterih modelih so šivi samo zlepljeni skupaj. Res priporočam.
Pa še ena, tongice in poletne obleke in krila ne pašejo skupaj, ker se blago ujame med "lička" in to res ne izgleda lepo.
Vanja
27. avg 2009 17:14
Ah, no lines produktov je kot solate, samo kupiti je treba. Je pa tako, da so ene punce tozadevno mentalno še malo inhibirane. Tipo: mojemu možu je pa okej, če imam bombažne spodnjice....(jasno, ker če po 15 letih skupnega življenja še vedno ali že spet nosi bombažno zadevo 24/7, je človek pomirjen. Ni na obzorju nikogar, ki bi poleg njega še utegnil videti njene spodnjice, ergo se tudi on ne rabi sekirat, trudit, jo razvajat) in variacije na to isto temo. Ker no lines, tangice in ostala oprema seveda zahtevajo redno brazilsko depilacijo in tu imajo ene punce še nekaj rezerve in se potem izgovarjajo na "fin naravni občutek" ma što god to značilo. Punce, nič bat. Če katera res rabi bombaž, imajo bombažne dnevne olvejse in kerfrije, they will do the trick. However, za XXL punce pa namesto no lines svetujem seksi bokserice in modele s krajšimi hlačnicami in čipkami. Vendelina jr.
27. avg 2009 21:21
Jst nikoli nisem zagotovo prepričana kaj sem. Se mi zdi da kar pri vsakem od barvnih tipov nekaj o sebi preberem...razen v zimi(se mi zdi). Imam rjave lase(bolj temne kot svetle), modre oči, bolj svetlo kožo(ma ne prav tisto pretirano) pa pegice tudi, poleti me sonce hitro opeče, malo tudi porjavim ampak le rahlo... evagirl
28. avg 2009 3:37
ZAČETNICA je napisal/a: |
je pa res (nevem če se katera spomni) kako sem zagovarjala v prepričanju, da mi paše rjava barva zakon in da je rjava moja črna, zdaj pa že ene 3 mesece nosim črno in ugotavljam kako mi paše...ja nič punce kaj bomo naredle z mojim barvnim tipom???Začetnica |
Oh Dear! Zdaj sem šele opazila tvoj post. Mrzla rjava barva je tudi barva zime.
Odtenek je lahko zgrešiti, ampak tiste temne, ki skoraj vlečejo na črno so po navadi prave ali pa tiste svetlejše, ki nimajo nobene rumene. Ja, en cel kup rjavih odtenkov nam zimam zelo lepo paše. Rjava se čudovito kombinira z limetino zeleno, samo spet ne tisto, ki vleče na rumeno in seveda z roza. Modra in limetina sta meni tudi super kombinacija.
Vanja
28. avg 2009 8:05
Po vsem napisanem sodeč sem potem jaz hruška toplega tipa :))
Ampak jaz nosim vse barve, samo rjave in bele ne. Le da so vse te barve bolj sprane, medle, ne tiste močno definirane in sijoče :) Poleti se še lahko oblečem v belo, ker imam zelo temno polt, medtem ko me pozimi iz bele sploh ni videti (sem preveč blond:))
Če grem malo izven barvne teme. Odločila sem se, da si letos kupim tele škornje
http://www.ugg.si/product_info.php?cPath=22_28&
ampak so nenormalno dragi. A jih je katera kje v tujini zasledila po nižji ceni?
sašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Rižek z lososom