25. avg 2009 8:46
Se pristulim se jaz z enim osebnim vprsanjem, ne zame-jaz se kar znajdem s cunjami in sem pri tem mislim da dokaj uspesna)-,ampak za mojo svakinjo. V meni,54 let, jemlje hormonske tablete,pa se veliko drugih, posledica pa je, da se je prekomerno zredila.Pa manjse postave ,160 cm,ima pa kakih 80 kg,-vsa je v enem kosu, bi se reklo( brez pasu, )pa tudi sicer ne da nic na zunanji izgled, kar je po svoje skoda,ker je enkratna zenska! Ima rada zive, pisane barve...mnenje da mocnim osebam ne pasejo veliki vzorci in zive barve je na sreco prezivelo.Le na pravem mestu morajo biti. Vedno znova obcudujem cudovite modele (v it. katalogu francoske " la Redoute " npr.) za mocne postave.Kariraste oblekce do najvecjih stevilk.Enkratne so. Koristim guzvu, dokler si se pri volji, da nam odgovarjas tudi na bolj osebna vprasanja, pa bi rada kak nasvetek...v kratkem bo imela rojstni dan, pa bo dobila kaj za oblec. Sem ti mislila pisati na ZS, pa sem potem pomislila, da se bo verjetno se katera" nasla " v taki postavi in bi tvoj odgovor koristil tudi njej. Hvala! lp