26. avg 2009 21:59
Evo sem šla še enkrat natančno čekirat tele tipe, sem ugotovila, da sem jaz nekakšna sadna solata , mal breskve pa mal hruške...
jade
26. avg 2009 21:59
Evo sem šla še enkrat natančno čekirat tele tipe, sem ugotovila, da sem jaz nekakšna sadna solata , mal breskve pa mal hruške...
jade
27. avg 2009 0:15
Hvala in kapo dol, Vendy. Predvsem zato, ker tudi pri modi misliš s svojo glavo in zadaneš pravo, namesto ponavljanja prežvečenih in zgrešenih nasvetov.
Ko bi le še nabavni v trgovinah malo pomislili na nas... me kar zvije, ko pomislim, kakšen pohod me čaka, preden bom našla kaj pametnega.
Ampak zdaj vsaj vem kaj iščem, in celo pravo številko oblačil poznam. In priznam, da imam tudi jaz pravo velikost modrčka šele, odkar berem KulSlo
Nasja
27. avg 2009 8:46
Vanja misliš da res? No prinesi blago, ker zdaj me je pa res zaskrbelo. Če se pa tako dobro počutim v toplih barvah... Začetnica
27. avg 2009 9:11
Začetnica, bejb, zato so ti pa tako sedla ona očala z rdečimi okvirji... : ) lidka [sonce]
27. avg 2009 9:27
ZAČETNICA je napisal/a: |
Vanja misliš da res? No prinesi blago, ker zdaj me je pa res zaskrbelo. Če se pa tako dobro počutim v toplih barvah... Začetnica |
27. avg 2009 9:28
groza jaz pa ne prenesem rdeče... Začetnica
27. avg 2009 9:34
je pa res (nevem če se katera spomni) kako sem zagovarjala v prepričanju, da mi paše rjava barva zakon in da je rjava moja črna, zdaj pa že ene 3 mesece nosim črno in ugotavljam kako mi paše... ja nič punce kaj bomo naredle z mojim barvnim tipom??? Začetnica
27. avg 2009 9:35
kakšen grozen stavek sem sestavila... Začetnica
27. avg 2009 9:52
Začetnica, skoraj ne more biti dileme med poletjem in jesenjo! Sama sem te zadeve ljubiteljsko študirala in še en tečaj na to tema opravila. preveri naslednje, kar sem že zapisala: imajo tvoji naravni lasje rdečkast pridih ali pepelnat? In tvoja zagorela koža poleti? Ti bolje pristaja srebrn nakit ali zlat? imaš sivkaste pegice ali rdečkastorjave? (jeseni so zelo pogosto bolj pegaste) Ne glej barv, določiti moraš odtenek! Res je da jeseni bolj pristajajo rjavi odtenki, vendar predvsem odtenki, ki jih tudi najdeš v naravi: zlatorjavi in rdečerjavi. Jaz imam tudi nekaj rjavih kosov, a le v barvi grenke čokolade ( ker sem poletje). O rdeči sem tudi že malo prej napisala! kar se tiče barv je edino pravilo, da izključno črna pristaja le zimi ( brez dodatkov, brez make upa). saj meni tudi paše črna, a imam make up in kak dodatek! Oranžna tudi praviloma pomladi, lahko tudi jeseni in nikoli poletju npr! V glavnem pa v ostalih iščemo ustrezne odtenke! Poletju paše barva fuksije, kraljevsko modra npr....
27. avg 2009 10:41
V outletu Diffusione tessile na Škofijah (MaxMara, Max&co., Marina Rinaldi,..) imajo totalno razprodajo, ker se v sredini septembra selijo v sosednjo stavbi. Vse hlače, krila 15€, kostimi 50€, bluze 10€, majčke 5€,... se totalno splače; aja pa vsi čevlji so po 20€. Se najdejo zelo lepi kosi. mojkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Metuljčki s paradižnikovo omako