4. nov 2009 14:21
sensia žal za moje prsa tudi tvoja trgovina ne pride v poštev. Moje prsa so žal veliko prevelike za kakršen koli modrček v trgovini. Za moja prsa je samo ena in edina ženska ki se me je usmilila, ker drugače žal ne delajo tako velikega modrčak nikjer, ona pa mi ga je probala narediti samo zato ker sem se ji tako smilila. Ko sem prišla k njej v zagorje me je samo pogledala in mi rekla: ne ne žal mi je ampak tako velikih ne delamo, po pol ure mi je rekla bom probala samo zato ker mi je tak velik iziv in ker se mi tako zelo smiliš, no in ji je uspela sicer modrček je vredu kakor pač ga je lahko naredila itak mi ni mogla obljubit da bo vredu ampak pač moje prsa pa vsaj nekako drži. Ampak to je bilo januarja bila pa sem pri njej en mesec nazaj in je imela zame narejen moderček po modelu od prej in žal so se še povečale. Že skos imam velike prsa ko pa sem zanosila so se še povečale in zdaj se niso prov nič zmanjšale. Je pa to zdravstvenega izvora operacija ker moja hrbtenica je čisto uničena že od 10 leta imam skos velike prsa in v vseh teh letih so se še povvečale, tako da če me vprašate po košarici os A fo Ž po moje je že Ž, ker sem mela lani maja košarico i. vseeno hvala za nasvet linabina