8. mar 2012 23:56
lepo pozdravljene vse ženske z istimi problemi kot jih imam sama..najprej naj se vam zahvalim,ker sem končno ugotovila-da le nisem sama v tem..med prebiranjem foruma sem se nasmejala do ušeš-vse probleme s katerimi se sama soočam-od "kje kupiti kopalke,modrčke,.." do "zapenjanja bluze" itd sem sedaj lahko prebrala od vas... skratka..sama imam za svoja leta ogromna prsa... stara sem 20-no ja bom kmalu 21let, in imam košarico 90F.... =)
moj hrbet trpi,moja ramena tudi... prsi so mi začele rasti tam okoli 10leta starosti... ne bom pozabila kako sem sovražila skupne garderobe v času OŠ pri telovadbi... =/ na začetku so mi punce zavidale..nato pa sem jim pojasnila da to le ni tako fajn-imeti vvveeellliiikkkke prsa... na lepe,čipkaste,odbite in zapeljive modrčke lahko pozabim-kaj je že to? nimam pojma... na modrčke za 9€ tudi... v življenju nisem dala za modrček manj kot 29€. saj ne rečem-Triumpf je zzzaaakkkooonnn ,samo njegove cene ne.. =)
tudi sama se že skoraj eno leto odločam za operacijo--pa nekak ne najdem poguma... otroke obožujem-vendar jih še nimam-zato me skrbi kako je z dojenjem-res to potem odpade? res je da moje prsi moj fant-naravnost obožuje-samo on jih ne rabi vsak dan 24/7 nositi na sprednjem delu telesa...nočna mora... sovražim ko se moški pogovarjajo z mano-in namesto mene gledajo eno nadstropje nižje- groza =/
imam službo kjer so uniforme nujne-pa žal zelo težko zapnem službeno bluzo-pa čeprav je bila takrat ko sem jo dobila med največjimi št. =/
tako da ja-prosim če lahko še enkrat-z malo bolj svežimi novicam,malo odpremo zopet tole temo... hvala za vaše dooooolgo prebiranje... upam da ni bilo predooolgo.. =)
lepo se imejte-pa kaj dobrega skuhajte.. =)
SabincaBina