15. avg 2009 19:12
ursyy je napisal/a: |
glejte, pred časom nisem imela takšne postave, sem bila bolj močna, in pred kakšnim letom sem shujšala (zdaj kar držim kg), potem tega da prsa so malce bolj velika so tudi zelo povešena, seveda se to ne vidi ko imam gor moderček, ker deluje čudeže, da pa je brez moderčka pa so prsa zelo doli, zato tudi ne najdem pametnih kopalk...ursyy |
Urssy, šla sem še enkrat prečitat tvoje mere in številko modrčka, ki ga nosiš. Samo na oko in brez centimetra in na tvoj podatek o tvojih kilah bi skoraj stavila, da nosiš napačno številko modrčka. 85 cm je obeg, pod dojkami. Mene je več skupaj kot tebe in tudi jaz sem kolikortoliko proporcionalna, pa nimam niti zdaleč 85 cm okrog. Pravilno številko si lahko izmeriš samaČ
1. Obleči si modrček in sama ali še bolje koga drugega prosi, da ti zmeri obseg, tam kjer je pas.
2.Potem si izmeri še obseg čez največji del dojk.
3. Od številke, ki dobiš pri točki 2 in odštej številko, ki si jo dobila pri točki 1.
Razlika pove številko košarice:
2,5 cm = A
5 cm = B
7,5 cm = C
10 cm = D
12,5 cm = DD
15 cm = DDD ali 3D
17,5 cm = 4D
itd.
Tako vsaj okvirno veš, kaj iskat. Potem samo pazi, da se ti "deklici" ne izlivata iz košaric. Me, ki jih imamo malo več kot za en oreh, na žalost ne moremo nosit "balkonet" modrčke, ne glede na to, kako so lepi. No, vsaj ne za v službo.
Sicer pa poslušaj nasvet Vendy in se odpravi v eno dobro liscino trgovino, kjer naj te lepo izmerijo.
Aja, tudi sama kupujem kopalke tako, da kombiniram zgornji in spodnji del.
Anamarija,
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 15. 2009 19:17