Zmanjšanje prsi

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

13. avg 2009 11:34

moj je obvezno s kostjo, z visokim delom bombaža, največkrat Komet, izogibam se pa čipk, saj se je že zgodilo, da sem imela še ene čipke v živo rdeči barvi in občutek, da imam dve številke večje joške. anitram1

kavica  

član od: 8.4.2006

sporočila: 83

13. avg 2009 11:53

Mejtika na operacijo sem naročena v kliničnem centru na oddelku plastične kirurgije in opeklin. Operirala pa me bo dr. Testen, ki je velika strokovnjakinja na tem področju. Jaz vem in verjamem , da bo vse ok. Glede moderčkov pa prisegam na Felino in Triumph. So seveda malo dražji, vendar se splača. Lep pozdrav kavica

ursyy  

član od: 26.3.2009

sporočila: 635

13. avg 2009 12:09

sem slišala da je doktor testen fajni, on dela tudi v kliniki onišak kajne?? ursyy

mejtika  

član od: 5.6.2006

sporočila: 48

13. avg 2009 12:36

Ja, dr. Testen dela tudi v kliniki Onišak. Jaz nameravam iti k Onišaku. mejtika

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

13. avg 2009 15:19

Kavica , povej mi prosim,koliko je čakalna doba. Ja modrci pri velikosti 95 f ,so definitivno Triumph-ovi minimajzerji. ursa40

lojzella  

član od: 12.7.2009

sporočila: 117

13. avg 2009 18:14

vidiš tooolko lepih modrčkov,pa jih sploh ne morš imet,ko pa se ne da vse stlačt noter,,,zame pa edini minca iz lisce,pa sem se ga že tako naveličala.. lojzella

kavica  

član od: 8.4.2006

sporočila: 83

13. avg 2009 20:31

Čakalna doba te operacije je približno 3 mesece, vsaj pri meni. Ja z moderčki , ki " pašejo" na naše skromne prsi pa res nimamo velike izbire. Sem bila velikokrat zelo razočarana ko sem želela kak lep model seveda barvast pa so me v kaki trgovini gledali kot da sem z drugega planeta. Pa tudi pri ostali obleki imam veliko težav.Kako pa vi to rešujete? Sploh jakne, bunde in ostalo. Aja pa nakup kopalk je tudi zelo velik projekt. Pa saj bi lahko napisala še kar nekaj strani o tej temi. lep pozdrav in pogumno vsem sotrpinkam ki želijo po isti poti kavica

mejtika  

član od: 5.6.2006

sporočila: 48

14. avg 2009 13:13

Ja izgled modrčkov velikih številk je res katastrofalen, da ne govorim o barvnem zboru. Jaz imam največje težave pri nakupu kopalk, ali mi ustrezajo hlačke, pa mi je modrc za 3 št. premajhen, ko pa končno najdem modrc prave velikosti(kar je pravzaprav prava umetnost) in z dovolj močnimi naramnicami-kar mi je najbolj pomembno) pa mi gate dobesebno padejo do kolen. Problem mam pa tudi pri nakupu bluzic in pa majčk na preklop(sotrpinke verjetno veste o čem govorim). lp mejtika

pe3ca  

član od: 9.1.2009

sporočila: 292

14. avg 2009 15:17

kak sem vesela (ne napačno razumet), da nimam edina problemov z najlepšim parčkom. čeprav je moj dečko čisto srečen ker ima kaj za "mesit"- kot pravi on. Jaz sem pa nesrečna ker je ena očitno večja kot druga (tako očitno, da bi mogla imeti eno košarico 80d, drugo pa 80b), ker razen liscinih zizntregarjev ne najdem kakšnih lepih, ker imam prav vgreznjene rame zaradi teže in ker bi zelooo rada imela kakšen podložen modrc iz katerega mi zizike ne bi ušle med gibanjem. ravno ta mesec sem v liscini trgovini kupila dva kompleta kopalk, ki sta mi zelo lepo prav(sem ful vesela), ker imam običajno problem, da zaradi velike št. modrca oz košarice dobim gate, ki bi si jih lahko potegnila čez rame (sp. hlačke rabim drugače 38-40, dobim pa 44). lepo se mejte, pe3ca

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

14. avg 2009 16:15

LISCA izdeluje zelo dobre športne modrce z ojačamimi naramnicami. Imajo dva športna modela. Mislim na tistega, ki se zapne zadaj (drugi model je brez zapenjanja in se povleče preko glave). Imajo tudi velike številke. LP Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti