3. nov 2009 13:10
Atina je napisal/a: |
In potem spraševala kulinaričarke 'prihaja mi Banderas na obisk. Kaj priporočate, naj skuham?' Čeprav z nevidno telečjo rolado ne moreš zgrešiti ... posebej, če imaš na kosilu nevidnega Banderasa :) |
Anamarija
Atina je napisal/a: |
In potem spraševala kulinaričarke 'prihaja mi Banderas na obisk. Kaj priporočate, naj skuham?' Čeprav z nevidno telečjo rolado ne moreš zgrešiti ... posebej, če imaš na kosilu nevidnega Banderasa :) |
Anamarija
[citat=--juma--]
Pa še nekaj za ljubiteljice Banderasa. Veste, da ima tudi svojo znamko parfumov?
Ja, ma za moške?
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 03.nov 2009 13:12
3. nov 2009 13:18
A to bi ti imela za žensko verzijo, da bi bilo vsaj nekaj Banderasa na tebi? Vendelina jr.
3. nov 2009 13:23
Juma, in ti v tem videu opaziš ženske čevlje?...če me linčate, prisežem, da ne vem, kaj ima ženska obuto, kvečjemu, da je blond...ja okusi so res različni!
3. nov 2009 13:36
Vendelina jr. je napisal/a: |
A to bi ti imela za žensko verzijo, da bi bilo vsaj nekaj Banderasa na tebi? |
Jaaaaaaaaa, kako si uganila?
Anamarija
3. nov 2009 15:08
Ah, malo sem po sebi sodila... Vendelina jr.
5. nov 2009 12:50
Ima za moške in za ženske in to s pomenljivim imeni: Diavolo, Seduction, Spirit.... Tortica, če mi ded ni simpatico, so pa čevlji na vrsti in da se ve: ženski! juma
5. nov 2009 13:34
Potem pa bom nabavila seduction...in bo potem mr.Banderas viden in tudi moja rolada bo vidna...
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 05.nov 2009 13:35
6. nov 2009 4:10
Drage moje, naš Georgie ima nov film...Spet je kjut ko ne vem kaj. Tukaj je trailer, just in case
http://www.youtube.com/watch?v=GC2TzspJn5A
Georgie je pred kakim letom snemal film malo stran od nas, v mestu sinove tašče. Nesramnica (v resnici je prav fletna ženska, da ne bo pomote), se je slikala z njim. Je rekla da je še bolj srčkan v resnici kot pa na TV-ju.
Vanja
6. nov 2009 8:31
Ja, lepi Georgie je pa na moji listi čisto na vrhu
Tanja05Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Angleški kolač