31. jul 2009 12:04
Kaj je enakopravnost ima za različne ljudi različen pomen. Vsakdo si mora sam najti svoj prostor v razmerju, tako, da se čuti vrednega, spoštovanega in oboževanega.
Kaj kdo naredi, je po moje bolj stranskega pomena, čeprav mislim, da bi eksplodirala, če bi jaz delala vse po hiši, on bi pa sedel pri TV in čakal, da mu prinesem pivo.
Meni je velika razlika med tem, ali nekdo izgleda OK, je kjut ali pa šarmanten. Da je nekdo kjut, ni treba, da izgleda kot Geroge, meni se zdi Danny De Vito tako kjut in simpatičen, da bi šla z njim dosti rajši na večerjo kot Brad Pittom. Zadeva je, da ima Danny vedno nagajive iskrice v očeh in meni je to pa simpatično.
Imam tudi neke sensorje za "kreepiness". Do sedaj sem naletela samo na eno kolegico, ki je ravno tako nosila Tom Cruisa v želodcu, kot jaz. Od Top Gun (videla sem mogoče samo 10 min tega filma) sem vedno trdila, da je nekaj narobe z njim. Zakaj? Nimam pojma. Vedno mi je bil taaaakooooo antipatičen, čeprav je izgledal v Mission Impossible nekako all right. (mogoče, ker je bil Rade v tem filmu, nimam pojma).
No, kar iščeš, to najdeš, pred par leti so to opazile množice.
Se strinjam z mamamia o tem, da čeprav sem (res) srečno poročena, še ne pomeni da sem mrtva! Seveda opazim kakašnega rest fejst, isto možiček, samo kakšno fejst (zadnjič je opazil res fejst fanta, ne da bi se zavedal, da je tip gay). Ampak pri tem ostane.
Vanja