"resnica" o dopustu na hrvaškem ???

Keka  

član od: 6.5.2002

sporočila: 83

6. avg 2009 21:26

Migla, ne vem za druga golf igrišča, ampak pri nas na Mokricah nihče ne bojkotira igrišča. Mi smo vedno imeli veliko članov iz Hrvaške in jih še vedno imamo. Nekaj se jih je izpisalo lani, ko je Zagreb končno dobil svoje igrišče ampak tudi ti še vedno hodijo kot gostje k nam in se super razumemo. Pa tudi mi radi hodimo k njim v Zagreb, ko nas povabijo. Politike sploh ne omenjamo, razen v šali, raje planiramo kam bomo šli skupaj pozimi, ko so naša igršča zaprta.

Lp, Keka

lilijana.stefancic  

član od: 25.5.2009

sporočila: 27

6. avg 2009 21:45

Midva z možem sva letos pohajkovala po Evropi, se podala po Skandinaviji vse do Nordkappa.Ugotovila sem, da se ljudje v Skandinaviji obnašajo bolj strpno, so bolj prijazni, nobene nervoze na cestah- žmiganja ali trobljenja. Ena gospa je rekla, ko smo se srečali na severnem tečajniku, da še otroci ne znajo sitnariti.Niti pomislila nisem, da bi se nama kaj zgodilo ali pa da bi nas kdo okradel. Imela sem že slabe izkušnje s hrvati, moje mnenje pa je, da bi za ta denar lahko še več ponudili.Zato se strinjam, da se vedno več ljudi odloča za druge destinacije.Sama sem odločena, da bom definitivno zamenjala Hrvaško. lilijana.stefancic

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. avg 2009 7:10

Dalmacijo imam od otroštva dalje strašno rada in to bo večno. Ampak pritrjujem tistim, ki pravijo, da bi se morali v lepi sosednji deželi drugače lotiti turizma. Nekako z več spoštovanja do svojega okolja, za začetek. To, da ljudje dobivajo gradbena dovoljenja za to, da tik ob obali gradijo stolpiče "tu su vam apartmani na četiri spratova", potem pa nikoli ne dokončajo fasade in dvorišča in že oddajajo, to se dogaja samo v sosednji lepi deželi. Kako so investitorji na Čiovu dobili dovoljenja za pozidati plažo, mi nikoli ne bo jasno. Pa pogrešam čistilne naprave, ker se uvale pacajo (tisti, ki so bili v Visu na Visu, vedo na kaj se referiram, takisto velja za Mljet točno pri jezerih). O ponudbi v supermarketih pa raje ne bi (so premajhni že za lokalno prebivalstvo, ko pa pridejo turisti, je dizaster). Sicer je pa Jelena Veljača to super popisala. Uživajte v branju: http://www.jutarnji.hr/j2/clanak/art-2009,7,24,,1705 Vendelina jr.

korenckova  

član od: 14.10.2008

sporočila: 222

7. avg 2009 11:24

Spomnila sem se na otok Žirje, precej let nazaj. Lokalna trgovinica, ki je bila odprta, kadar se je lastniku zljubilo, in prijateljica, ki je želela kupit majonezo. Pa pravi ona: "Ja bi pa jednu majonezu, ako imate laganu", on pa prime tisto, ki jo je pač imel, v 1/2 litrskem kozarčku, jo potežka in reče: "Pa ni ova vam nije teška". korenckova

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

7. avg 2009 11:44

korenckova je napisal/a:
.... ako imate laganu", on pa prime tisto, ki jo je pač imel, v 1/2 litrskem kozarčku, jo potežka in reče: "Pa ni ova vam nije teška". korenckova
Genijalna! Ampak takšne stvari, ti pa lahko dopust naredijo po svoje še bolj simpatičen, samo sekirati se ne smeš. ------ Predhodnica je potožila, da ni dobila tistega, kar je videla na netu. Jaz si preko neta vedno sam rezerviram apartma. V pomoč so seveda fotografije apartmana, obvezno morajo biti tlorisi, kjer se vidi, če je terasa res terasa ali pa cvetlično korito. Pomagam si še z google map ali pa z zemljevidom na lokalni web strani dotičnega kraja in če se le da, pogledam kje točno se nahaja apartma (oddaljenost od morja). In pa seveda google earth, kjer si lahko pogledaš kako izgleda obala in fotografije tistih, ki so že bili v tem kraju. lp Vlado

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

7. avg 2009 12:23

Korenčkova, da bi se to meni zgodilo, bi se še dva dni valjala od smeha v trgovini! Genius, tale prodajalec! fresh

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

7. avg 2009 12:34

He, he. Jaz grem pa danes malo na Hrvaško, po svojo hčerko, ampak točno 5 min postanka, da jo dam v avto, pa pičim domov. Nimem namena dol ostajat... : ) : ) : ) lidka [sonce]

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

10. avg 2009 7:32

Tako jaz pa sem se vrnila iz Hrvaške. Govorim lahko samo super, enkratno,prijazno, brez problemov.....imeli smo se res lepo. Kampirali pa smo v privat kampu na Krku. petardica

ekorenci  

član od: 9.8.2009

sporočila: 107

10. avg 2009 7:46

Kolegica se je vrnila iz hrvaške iz Biograda v soboto,bilo je super brez problemov.Uživajte na dopustu pa lep pozdrav Andreja.Ko se vrneš napiši ali so bili strahovi upravičeni. ekorenci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti