Krvomočnica

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

13. jul 2009 19:57

eh,važičke.....

lp goga

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

13. jul 2009 20:19

Skromnost je na prvem mestu tudi med mojimi sicer stevilnimi vrlinami (lepota, pamet, modrost in tako dalje...:))))))))))) lp, proxima

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

14. jul 2009 9:03

rimljanka je napisal/a:

No, samo, da ste srečni, ko je tema spet odprta in polna raznoraznih uporabnih komentarjev...........

[rumenimak] rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
Sreča je v majhni stvareh, saj veš.... Vendelina jr.

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

14. jul 2009 15:33

Ali pa velikih - odvisno od para, vendy. NO, čaj iz krvomočnice spada na kulinariko verjetno ravno toliko kot moji pasji piškoti... Sem za svobodo govora in tiska, skratka. Sicer pa: držanje nog navpično po odnosu priporočajo baje celo nekateri ginekologi, ker naj bi se na ta način več sperme prišlo do jajčeca, pač zakon gravitacije. Evo, maš razlago, dragička. Za krvomočnico ne vem, ime ima sicer po barvi cvetov, tako so nas učili na faksu, učinkov pa niso povedali. sicer se mi zdi čisto stvar posameznika, koliko hoče o sebi razkriti - enemu bo hudo razkritje to, da si želi otroka, drugemu pa to, kakšne čevlje najraje nosi. Vsak ima svoje male skrivnosti in če jih kdo želi deliti, naj izvoli.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti