11. jul 2009 15:52
Jaz bom sedaj nesrazmna, no, ja, ali pa ne... v 20. stoletju smo rekli, da je dobro noge vluft dat...
Pozdravček!
11. jul 2009 15:52
Jaz bom sedaj nesrazmna, no, ja, ali pa ne... v 20. stoletju smo rekli, da je dobro noge vluft dat...
Pozdravček!
11. jul 2009 16:06
Dragička, to je do neke mere sicer res, ampak žal se ne obnese vedno in samo to ni dovolj. Vsem tistim, ki si močno želijo otrok, jih resnično privoščim in vse tiste, ki se zanje niso odločili, spoštujem, predvsem pa vsem tistim, ki jih želijo in jih iz takih ali drugačnih vzrokov ne morejo imeti, želim da bi jim uspelo
rrr
11. jul 2009 16:13
dragička je napisal/a: |
Pozdravček! |
3-4 krat na dan seksat, ta glavno si spustila!
Anamarija
11. jul 2009 16:22
Ognjič je napisal/a: |
Čakaj malo, prejšnji teden si začela gruntat o tem, zdaj bi pa že rezultate imela....Počasi se v raj gre, veš!Ognjič |
Pri tebi pa je očitno vpliv slabega okolja
Anamarija
11. jul 2009 18:06
dragička je napisal/a: |
Jaz bom sedaj nesrazmna, no, ja, ali pa ne... [jezik] v 20. stoletju smo rekli, da je dobro noge vluft dat... [pingvin2]
Pozdravček! |
11. jul 2009 19:11
Evo , poglejte, nisem se zmislila in ni na mojem zeljniku zrastlo - Jermat , hvala za podporo.
Malo manj na kulinariki in za računalnikom viset, pa bo, boš videla.
Pozdravček!
12. jul 2009 17:45
anamarija1 je napisal/a: | ||
Pri tebi pa je očitno vpliv slabega okolja Anamarija |
Jaz pa tegale ne razumem čisto dobro. Yoy je 6. julija 2009 odprla tole temo: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1876 - razumela sem jo tako, kot da z možem šele gruntata, ali bi imela še enega otroka ali ne. Nakar štiri dni pozneje, 10. julija, odpre drugo temo, kjer pravi, da z možem probavata, pa ne rata in ne rata. In Ognjičev odgovor razumem tako, kot da se v štirih dneh še ne da ugotoviti, ali je nekdo neploden ali ne. In ker jaz tudi tako razmišljam, se sprašujem, če nas yoy malo zafrkava.
lp
cervus
12. jul 2009 17:49
No, kaj bo šele zdaj anamarija1 zgruntala... Ognjičneznan uporabnik
12. jul 2009 18:14
Nimaš kej, tole bo najbrž že najmanj drugi kulinarični otrok? A ni pred dnevi Hribovc sporočil, da se je njemu punči rodila, ki ima tudi korenine tukaj, na KulSlo? Drgač pa, če lohk mal zakompliciram...? Prvi prizor: Yoy že nekaj časa ne rata glih iz prve. Ker ni več najmlajša, začne kolebati, ali se splača truditi še naprej ali pa naj pozabi na dojenčka. Drugi prizor: 6. julija 2009 pošlje na KulSlo temo o dilemi in dobi večinsko podporo ZA, kar ji da novega elana. Tretji prizor: Zdaj pa z vsem orožjem (kar imata oba z možem) in drugimi pomagali (krvomočnica?) va napad do končne zmage. No, tko bi blo v mojem filmu. japaja
12. jul 2009 18:17
Matr, japaja, tole se pa bere kot scenarij za moderno verzijao "Dan D".
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Kakijeva nevesta