29. jun 2009 11:13
spagon je napisal/a: |
Absolventski izlet pa sem z lahkoto in brez premišljevanja izpustila. Pri teh letih nikakor ne bi mogla it na žur, kjer mi nabildani animatorji vsiljujejo razne pena partyje, srčki partyje, wet T shirt competition in podobne traparije, ki vse po vrsti namigujejo na seks. Pa meni take čredne ˝gremo zdaj na plažo vsi bosi in v mokrih majčkah plesat na Kingstone˝ situacije ne sedejo. Za mene je to žalitev moje inteligence :) saša |
Jaz sem pa bila na absolventskem, samo sem imela srečo, da sem imela krasne sošolce. Teh raznih 'sexy partyjev' se nismo udeleževali, ampak smo se zabavali po svoje. Zjutraj smo se ob 8h vstali (brez izjeme), najeli avtomobile in se po predlogih dveh sošolcev odpravili na pot. Videli smo ogromno, zabavali smo se neizmerno. Zvečer smo se vrnili in zažurali v enem okoliških diskačev, a brez pretiravanja in z dobro mero razuma. Spali smo izredno malo (smo potem vse doma 'noter prinesli'), ogledov smo imeli pa več, kot tisti, ki so šli na vse organizirane izlete (ki jih je bilo treba seveda zeloooo doplačati). Krasni spomini.
Maturantski izlet je bil pri nas prav tako ekskurzija. Šla sta dva razreda in dve krasni profesorici. Imeli smo se fino, ogledov je bilo dovolj, brez zabave pa tudi ni šlo. Jaz sem bila v tisti bolj 'zadržani skupini', ki se je fino zabavala brez alkohola in podobnih neumnosti. Je pa tako, da če ne bi bilo učiteljskega nadzora, jaz ne bi šla na tak izlet. Če bi se pa manjša družbica zbrala, potem pa ja.
Atina