27. jun 2009 10:26
Tudi jaz sem imel organizirano maturantsko ekskurzijo namesto klasičnega maturantskega izleta, s seboj smo imeli dva profesorja, od katerih je bil eden naš razrednik, ki je bil ravno 4 leta po diplomi, in ga je žural z nami in na trenutke bil še bolj odbit kot mi Je pa vedno vedel, kaj se dogaja in da je vse v mejah normale za tak izlet.
Iz istega razloga, kot ga navajaš, pa sem izpustil absolventa, ker mi je bilo škoda denarja za pijančevanje in orgije v Bolgariji, pa še prave družbe ni bilo. Takrat sem tisti denar vložil v 14 dni morja s punco, ob čemer je bila pomembnost absolvenca minorna.
Zato bi tukaj svoje mnenje oblikoval nekako takole: vkolikor je zadeva v lastni organizaciji, naj se vpraša, če ima še kakšnega somišljenika/co, in naj se naberejo v klapo, ki bo ločeno od ostalih poiskala nekaj, kar ji bo ustrezalo. Posledično se bodo stkale vezi, ki se ohranijo kasneje v življenju, zatorej tudi teza, da bi moral biti maturantski izlet skupaj za vse ne glede na dogajanje, ne zdrži vode.
LP
Andrej
Drejček
Sporočilo je spremenil(a) drejcek dne 27. 2009 10:27