neznan uporabnik
18. jun 2009 14:44
Ognjič, se popolnoma strinjams tabo, tudi mene je zbodel tisti "u" na koncu, evo zdele na pamet se ne spomnim več... Pisanje.. se mi zdi, da kadar je kakšna resna tema ali pa recept ali pa da hočeš nekomu nekaj resno povedati, potem se izražaš bolj pravopisno pravilno, ko pa je tema frfotava, se lahko tudi z besedami malo bolj frfota.. Jaz sem imela strašne težave (dolgo tega) z otroki in pri otrocih in tisto polovično vikanje me je venomer čakalo v zasedi, hvalabogu sem imela prijateljico, ki me je opominjala in zdaj je vse OK. Res je tudi, da včasih na tehle forumih na hitro kaj napišeš (medtem ko recimo čakaš da voda za kavo zavre) ali se zatipkaš (meni recimo ne dela ravno dobro tipka za veliko začetnico) ampak v primerjavi z drugimi mediji, tudi časopisi in lokalnimi teveji, kapo dol pred kulinariko! Sicer pa nisem imela v mislih zgolj take kritike.. Se mi zdi, da je zelo važno, koliko je kritizirani star in kaj hočeš ti s kritiko doseč. Nekateri radi kritizirajo, da zameglijo sliko, drugi kritizirajo dobronamerno a nerodno, tretji kritizirajo konstruktivno. Še najmanj primerna se mi pa zdi užaljenost zaradi kritike. No, toliko na hitro, sicer bi me pa tudi zanimalo, kdaj je dobronamerna laž še dopustna in kje je, če je, tista tenka meja med obzirnostjo in resnico... V glavnem se mi zdi, da dandanašnji manjka dobra mera tenkočutnosti, ampak za to moraš pa najprej sebe temeljito poznati. japaja