4. jun 2009 14:07
Jez tud pravi, keep going, pa ne se ozirat ne to, kaj O tebi govorijo, ker to bojo v vsakem primeru. Ežoj, ti ga pa pihneš... : ) : ) : ) : ) lidka [sonce]
4. jun 2009 14:07
Jez tud pravi, keep going, pa ne se ozirat ne to, kaj O tebi govorijo, ker to bojo v vsakem primeru. Ežoj, ti ga pa pihneš... : ) : ) : ) : ) lidka [sonce]
4. jun 2009 15:29
katka lopatka je napisal/a: |
Ena članica je enkrat bila, ko je prav zmerjala ostale, gledala fotografije iz srečanj in se potem norčevala. Samo to ni bila inteligentka, ne spomnim pa se nicka. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5 |
4. jun 2009 15:32
Joj, res je fenomenalen učinek, če postaviš akcent na prvi a
rrr
4. jun 2009 15:34
Rebecca, nič mu ga niso populili, je še kar dejaven ta član.
Sicer je pa že tako, da velikokrat sploh ni treba pogledat avtorja odgovora, ker že sam način pisanja vse pove, kar v bistvu niti ni slabo.
rrr
4. jun 2009 15:37
vem da je aktiven LP, R.
4. jun 2009 15:59
Kaj se ti bo fržmagalo, za dobrim konjem se vedno kadi
Lijana
neznan uporabnik
4. jun 2009 16:16
Uff!! Dokler se kadi za mano, je še v redu haha! Hudič nastane, če me hoče kdo z..ahat! RIMLJANKAAA, prosim, zapri temo japaja
4. jun 2009 17:03
katka lopatka je napisal/a: |
Ena članica je enkrat bila, ko je prav zmerjala ostale, gledala fotografije iz srečanj in se potem norčevala. Samo to ni bila inteligentka, ne spomnim pa se nicka. |
meli79? Plačilo vrtca...s polnim košem perja:)))
LP, V.
4. jun 2009 18:13
Točno ja kak sem lahko mojo kolegico meli pozabla...:) Začetnica
4. jun 2009 20:55
Japaja, jaz imam pa blazno težavo s tvojim nickom... namreč, kako naj te ljubkovalno pokličem, ko ti hočem kaj lepega povedat? Vendelina je Vendy, še Wran je Wranči in ribaracarak je lahko ribicaračkarakec, ampak mejdun, japajči, japajček, japajadek...
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami