Tole se mi pa fržmaga. Govori se, da jaz nisem jaz ampak ena bivša članica, ki se je ponovno vpisala na kulinariko pod imenom Japaja. Upam, da jo kdo pozna in da se mi javi, lepo prosim. Se mi je nekajkrat zazdelo, da komentarji niso leteli name ampak to je bila kakor znanstvena fantastika. Pa upam da ne bo tako kot če te v norišnico odpeljejo in bolj ko trdiš da nisi za not, bolj te not rinejo. A la, "ja,ja, sej vsi tko pravjo, ti kr govor kr hočeš, mi itak vemo svoje!" Menda ima isti stil? Madonca, sej če bi se hotla švercat, bi pa ja vsaj stil spremenila menda? In nobeden mi noče povedat tistega "mojega" nicka, da vsaj preberem "moje" pisanje? Ma se počutim kot Sandra Bullock v enem filmu, ko so ji identiteto ukradli, s to razliko, da je meni nekdo eno drugo obesil!! No, kaj naj pa zdaj storim? *ebenti tole sranje od teh novodobnih mašin, sem že Rimljanko vprašala, če je možno da ima nekdo na kulinariki 2 nicka (ker sem dobila na ZS vprašanje kateri je moj drugi nick, pa nisem takoj zapopadla za kaj gre) in je rekla, da so zlorabe možne. V bistvu sem ful užaljena. Res. japaja
Temo je spremenil(a) rimljanka dne 4. jun 2009 6:41