Nerodnosti

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

3. jun 2009 22:55

Največjo moro so mi, ko sem bila še v poznih najstniških letih, delali špageti, ker nisem imela prakse jih navijati na vilico. Pri nas doma so jih, ne vem zakaj, vedno nalomili. Zdaj me čisto nič več ne vrže s tira.

Vanja

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

3. jun 2009 22:57

japaja, na vrhu tvojega sporočila imaš štiri ikone (dve več kot pri ostalih), leva je papir in čez rdeč svinčnik - če klikneš nanjo, lahko svoje sporočilo spremeniš.

tulka

neznan uporabnik

3. jun 2009 23:12

Uu, ratal, hvala. Zakaj imam pa jaz dve več kot ostali? Sem šele zdaj opazila. No, tulka, jaz sem trenirala z ribo doma in zdaj jo obdelam takole: Po boku jo zarežem od glave do repa v globino do hrbtenice. Zgornji del z nožem obrnem, odviham navzgor. Spodnji del navzdol. Z nožem grem potem pod hrbtenico spet od glave do repa, da kosti oddvojim od mesa. Odložim celoten skelet z glavo in repom na ekstra krožnik (če ga dajo, ja!). In potem jem kot zrezke hehe. Tiste koščice, ki so še kje potuhnjene, je pa menda po bontonu dovoljeno z roko vzeti iz ust. japaja

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

3. jun 2009 23:51

japaja je napisal/a:
Uu, ratal, hvala.Zakaj imam pa jaz dve več kot ostali? Sem šele zdaj opazila.japaja

Zato, ker lahko le ti spremeniš svoje mnenje. Vsak vidi svoje 4 in in za vse ostale člane 2.

No, sem prepričana, da imajo m oderatorji drugačna pravila.

Vanja

cellnet  

član od: 5.7.2005

sporočila: 566

4. jun 2009 0:38

@tulka in japaja jaz si jo prprosto dam filirat! ;) (če znajo seveda!) in trening pomaga! cellnet

neznan uporabnik

4. jun 2009 1:04

Meni pa ravno to, da mi jo filirajo, ne dopade (tudi zato, ker mi rep odnesejo, jst ga pa po hinavsko pojem, če je dobro zapečen). japaja

cellnet  

član od: 5.7.2005

sporočila: 566

4. jun 2009 1:15

ah, v dobrih gostilnah ti dajo rep in glavo, če vprašaš... ;) cellnet

booris  

član od: 11.11.2004

sporočila: 315

4. jun 2009 3:30

Kot vegeterijanec, ki se v glavnem prehranjujem presno, bi vam lahko povedal kopico prigod. Na banketih za takšne ne poskrbijo, torej se moraš znajti sam. Zadnjič sem pobral vso dekoracijo z narezane šunke (na koščke narezano papriko in češnjevce), saj so jo tako ali tako vsi odrivali. Ampak so me gledali kot največjega kmetavzarja. Le kdo bi pri vsej šunki pobiral papriko in paradajze?! Heci so tudi, ko gremo z družbo v gostilno. Ob vseh zrezkih, krompirju ipd., kar naroča družba, sklenem roke pred sabo v obroč in vprašam, ali imajo tako veliko skledo. OK, potem pa mi jo napolnite s solato! Če je nimajo, naročim pet ali šest solat: zeleno, radič, motovilec, mešano ipd. in nikoli ne grem lačen iz gostilne, ampak najbrž si ima osebje kaj povedati. Pa se že dolgo na to požvižgam. Pred kakšnim mesecem sem bil na seminarju, kjer so že v napovedi obljubljali zakusko med odmorom. Res so ponudili sendviče s pršutom in sirom, sam pa sem z žepa potegnil banano. Ni mi bilo nerodno, bolj organizatorju. Kaj bi ga stalo, če bi ponudil še skledo svežega sadja? Lep dan! Boris booris

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

4. jun 2009 8:13

booris, jaz tudi spadam me takšne, ki pojedo vso dekoracijo in tudi jaz velikokrat gledam, kje bi se našlo kaj zame primernega, in ja, tudi jaz čaram iz svoje malhe. Pa sploh nisem ne vegetarijanka ne presnojedka, imam zdravstvene omejitve pri izbiri. Lani sem staknila še plastičen etui, v akterega daš banano, da ne rata pire, super stvarca za transportiranje, je skoraj vedno z mano v malhi. Loni Makaroni

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5052

4. jun 2009 8:35

Da razložim, "kmečko" ni bilo mišljeno žaljivo, slabšalno, bil je zgolj odgovor na nekaj predhodnih izjav v tej smeri. Nič nimam proti kmetom, nasprotno imam nekaj odbrih prijateljev s podeželja , vcenim jih in spoštujem. Da ne bo pomote in da mi ne bo kdo podtikal nekaj kar ni res. Japaja, kdaj se dobiva na kavi ? LP hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtmalaga
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti