Nerodnosti

neznan uporabnik

3. jun 2009 21:18

Bannanna, veš kako je bilo pri drsanju? Nekaj so bili obvezni liki, nekaj tehnična izvedba, nekaj pa umetniški vtis. No, olika je nekako obvezni liki in tehnična izvedba, omika je pa končna ocena s poudarkom na umetniški vtis. Nekaj takega. japaja

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4350

3. jun 2009 21:41

japaja je napisal/a:
Hihi, cellnet, s temi mobiteli si me pa spomnil na same začetke, ko si bil pa res največji frajer, če si ga imel. In se je dostikrat zgodilo, da je kdo tisti velik "cegu" tiščal k ušesu (seveda nagnjen na stolu močno nazaj in gledajoč naokrog, če je opažen) in govoril o "projektih", "investicijah" "ja, kar daj nalog pa bojo fantje zrihtal.." Potem mu je pa mobitel pozvonil. A moram prevest? japaja

Prevest ni treba, pa žleht ti tudi ni treba bit.

rrr

cellnet  

član od: 5.7.2005

sporočila: 566

3. jun 2009 21:59

@bannanna mislim, da ne, omika=kultura, lahko pa dodaš omiki še oliko, če že hočeš ;) cellnet

neznan uporabnik

3. jun 2009 22:15

Pa dobr no, ribaracarak, sem pozabila smeškota narisat. Evo: japaja

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4350

3. jun 2009 22:26

Japaja, ne boš verjela, ampak meni v tistem trenutku smeški niso delali in je bil zapis mišljen v tem smislu rrr

neznan uporabnik

3. jun 2009 22:34

Ribaracarak, še en primer, kako bi se lahko po nepotrebnem lahko grdo gledal. (po moje bi blo najboljš da bi si itak sam smeškote pošiljal, bi blo manj hudih besed haha ampak pol bi pa un k jezik kaže najbrž kr pregoru?) japaja

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

3. jun 2009 22:41

Jaz sem enkrat samo smeškote poslala, pa sem dobila servirano, da tisti, ki ne vedo kaj pametnega povedat, pa slikce limajo!!!!

lp

cervus

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

3. jun 2009 22:43

Najhuje mi je jesti ribo v restavraciji. Imam jo zelo rada, vendar je ne znam pojesti tako, da bi bilo videti kolikor toliko uglajeno. Največ težav imam s kakšno orado... in takrat, ko mi ne postrežejo s krožničkom za kosti.

tulka

neznan uporabnik

3. jun 2009 22:52

Elaphus, ti unim kar povej, da so se zgodbe (in to bogate!) najprej pisale v risbi. Je pa res, da jih marsikdo ne zna prebrat. japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 03. 2009 23:04

neznan uporabnik

3. jun 2009 22:54

pomota! (ne znam še popravljat..) Tole s zgodbami je namenjeno elaphus. japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtmalaga
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti