1. jun 2009 8:51
Sušilni stroj pusti brisače ravno prav mehe...seveda pa jih ne smeš presušiti. kruhy
1. jun 2009 8:51
Sušilni stroj pusti brisače ravno prav mehe...seveda pa jih ne smeš presušiti. kruhy
1. jun 2009 9:55
brisače zložim takoj ko so suhe, da se ne presušijo; če visijo predolgo dni obešene. Nekdo je to v svojem prispevku že omenil. Pa so lepe mehke. mimoza5
7. jun 2009 10:19
Sem že rešila. Prišel je servis in mi nastavil stroj. Hvala za pomoč!neznan uporabnik
7. jun 2009 10:33
Mbarbe, kaj pa je bilo narobe? Moram rečt da ne razumem glih najboljš? japaja
7. jun 2009 10:33
Moje brisače so bile trde ko sem jih likala zdaj jih pa pred sušenjem samo močno stresem suhe pa potem zložim in so dobre.Seveda je pa odvisno kateri mehčalec uporabljaš,daj ga samo malo da nebo premočen duh ker količina mehčalca ne bo vplivala na mehkobo. mark5
7. jun 2009 11:25
Majdina je napisal/a: |
Pa meni se zdi to že kar neka obsedenost,kaj vse da škoduje temu in onemu.Jaz dodajam v perilo mehčalec,vendar seveda ne cel deci,ampak malenkost.Majdina |
No Majdina, k sreči nimaš alergika doma. Jaz sem uporabljala R.. in enkrat za spremembo kupila Per...(ki sem ga že uporabljala in ni bilo pri nobenemu nobenih težav), po nekajkratnem pranju je sin ratal popolnoma pikast. Peljala sem ga k zdravniku, ki naju je napotil k dermatologu. Niso pogruntali kaj bi bilo lahko narobe, sama sem si skoraj razbila glavo: kaj smo jedli, kaj smo menjali (praški, čistila, šamponi,...). Nakar sem se ujezila in spet kupila prašek R.. in pike so izginile.
Sedaj pa mi povej, sem bila obsedena, ker sem hotela ugotovit, kaj škodi otroku??
Naj povem, da uporabljam mehčalec, samo enega-sensitive... v zelo zelo majhnih količinah, in še to samo takrat, kadar ne sušim v sušilnem stroju, ker imamo zelo trdo vodo. Ko ga bom porabila bom pa kupila kroglice za pranje in z njimi poskusila oprati perilo, da vidim kaj bo.
marelica
7. jun 2009 11:26
Aja Majdina me je ujezila, tema so brisače.
No jaz jih operem, posušim v sušilnem stroju ali pa na zunaj na balkonu, jih zložim in to je to.
marelica
7. jun 2009 14:52
nekateri uporabljate kis, katerega? anitram1
7. jun 2009 15:06
Belega alkoholnega. RadaJem
7. jun 2009 21:50
K mehčalcu, ki je bil v posodici, mi je že na začetku dotočilo vodo. Tako mi je že na začetku pobralo mehčalec in sem ga praktično ne vem koliko mesecev proč vlivala. Sedaj imam pa res lepo mehke brisače, tudi brez likanja.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi