31. maj 2009 22:33
Pozdravljeni! Hvala katka za tvoje lepe besede, me je prav ganilo... ampak itak že vem, da si ti ena iskrena punca, ki ti ni težko kogarkoli pohvaliti. Hvala morska medvedka, stanar, miia, mizarka, tulka; vaša pohvala mi posebej veliko pomeni, ker tudi jaz se pogosto ustavim ob vaših slikah tort in jih občudujem. Jasna1, majamarko, anamarija1 in roncolino, za vas sem itak že prej vedela, da ste fajn bejbe, vsaj kolikor sem vas spoznala preko osebnih sporočil in osebno. Hvala tudi vam za pohvale. Lidka, začetnica, mamaf, cellnet, korenčkova, kalcicl, vanjatanjšek, ursula-ce, anja27, sladkorčekbonbonček in terezija, tudi vam najlepša hvala! Ursula, gotovo bi bila nad vašimi tortami navdušena, kaj mislite, da mi v nedeljo po kosilu jemo tako nakrancljane torte;)? @vendelina jr.; mislim, da je v eni taki torti vloženo veliko več dela in časa, kot če skuhaš za kosilo pasulj in ga poslikaš;) Aha, pa upam, da se boš opogumila tudi ti. @elaphus; jaz pa mislim, da moje torte tudi niso nič slabše od staninih, sinejinih in od ostalih, ki si jih naštela in tudi onih, ki si jih pozabila. Ampak vendarle pri njihovih zmoreš kakšno pohvalo, pri mojih pa ne? Hmmm... Hvala vseeno tudi tebi, ker si si vzela čas in napisala tako dolg komentar. Hvala tudi vsem ostalim, ki ste si vzeli čas in preleteli moj blog, pa niste komentirali zaradi kakršnegakoli razloga;) Navsezadnje ima tema 1337 ogledov in verjamem, da jih je vsaj 10% kliknilo na link. Kar se mene tiče, se lahko tema tudi zaključi, da ne bo še kdo imel občutka, da link do mojega bloga ni vreden nove teme na kulinariki. Vsi ostali pa ste vabljeni, da kdaj pa kdaj pokukate kaj počnem (gotovo ne pečem samo tort, čeprav mi to zadnje čase vzame res veliko časa). Še enkrat hvala in lepo se imejte!! matilda