5. jun 2009 10:06
lidka je napisal/a: |
................................................................................... ........................................................................................................ He, he. Pa te sploh še nisem v živo videla, da ne bo katera mislila... .......... ..................................He, he...lidka |
Kaj pa če bi je povabili na kavo ( pa še eno poznam, ki bi šla zraven )?
Pa če že imam besedo, pohvale tudi z moje strani za Matildine torte. Odločil sem se da takih izdelkov več ne hvalim, saj sami izdelki govorijo sami za sebe. Primerjave v stilu te so boljše, so mi deplasirane, kot bi rekel : Klavirski koncert Šostakoviča je boljši od Mozartove etude ( upam, da nisem kakšnega kozla ustrelil, da to obstaja)........... Rekel bi še, da je tukaj ena skupina žensk, recimo deset, katerih izdelki po vizuelni plati odstopajo, mi ostali pa smo ( v primerjavi ) manj ali več uspešni amaterski cukrpekerji.
Pa če že imam besedo ( 2 ), mi ne da miru, če angeli imajo zobke, a pol imajo tudi ritko in tudi kakšen organ na sprednji strani ( oprosti Matilda )?
ežoj