Iščem knjigo

gasperp  

član od: 21.1.2007

sporočila: 86

1. jun 2009 16:12

Ne moti me avtor, ampak vsebina zapisa. Margot je lepo povedala svoje mnenje, Vendelina jr. me je pa začela žaliti 1.
Vendelina jr. je napisal/a:
Gašper, ne žali svoje inteligence, okej?
Ne vem kako lahko komentira mojo inteligenco, če me sploh ne pozna. 2.
tule iščeš kakšno ubogo starejšo občanko, ki bi ti tole za kak mizeren cent prodala....
Direktna žalitev, ki leti direktno name. 3.
in potem se delaš naivnega v smislu "a ne smem vprašati". Ja, lahko vprašaš. Samo potem izvoli prenesti odgovornost za svoje vprašanje
Kakšno odgovornost neki. Ali Vendelina sploh ne ve kaj piše ali sem pa res butast in narobe razumem. gasperp

neznan uporabnik

1. jun 2009 16:28

gasperb, narobe razumeš. Ti sploh sam sebe ne razumeš! Ko si napisal, da bi knjigo tukaj od koga kupil, sploh nisi sam sebe razumel, da hočeš v bistvu okrog prinest neko ubogo staro mamco za nekaj bornih centov. Pa tudi nisi razumel, da antikvariatom odžiraš zaslužek in da antikvariati ubogim starim mamcam plačajo bajne vsote za odkup. In sam sebe ne razumeš, da si mislil da bi rad knjigo dobil zastonj. Ne vem, kaj je s tabo, poišči pomoč. japaja

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

1. jun 2009 16:32

japaja je napisal/a:
gasperb, narobe razumeš. Ti sploh sam sebe ne razumeš! Ko si napisal, da bi knjigo tukaj od koga kupil, sploh nisi sam sebe razumel, da hočeš v bistvu okrog prinest neko ubogo staro mamco za nekaj bornih centov. Pa tudi nisi razumel, da antikvariatom odžiraš zaslužek in da antikvariati ubogim starim mamcam plačajo bajne vsote za odkup. In sam sebe ne razumeš, da si mislil da bi rad knjigo dobil zastonj. Ne vem, kaj je s tabo, poišči pomoč. japaja
LOL.... RadaJem

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

1. jun 2009 18:27

Gasperp, poznam eno na forumu, ki ti bo rade volje naredila psihoanalizo, pa če boš to hotel ali ne!

jasna

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

1. jun 2009 18:30

Aja, pa še tole, za tiste, ki bi vas utegnilo zanimati:

baje se je možno že cepiti proti pikom vendeline jr. Sicer je dolga čakalna vrsta, ampak se izplača.

PS: Ne morem pomagati, enkrat mi je moralo udarit ven, zdaj bo pa spet lep čas mir. Očitno moja doza popušča...

jasna

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

1. jun 2009 18:42

Jasna, ko že omenjaš cepljenje; jaz se cepim le proti gripi, pa še to ne vsako sezono. Proti nadležnim žuželkam pa raje uporabim komarnik...je včasih prav zanimivo opazovati, kako vztrajno, na momente celo besno, se zaletavajo v mrežo

LP, V.

neznan uporabnik

1. jun 2009 18:59

Ne samo zanimivo, tudi najbolj varno je opazovati. Tistim, ki niso imuni. japaja

sara_k  

član od: 21.4.2008

sporočila: 117

1. jun 2009 20:23

Hudo,pa od kje komu res pravica do tako nizkih udarcev? japaja,gasper je hotel brez nekih posredovaj kupiti knjigo in to je vse.Kakšne bajne vsote daje bukvarne,lepo prosim?? Upam,da je bila to le šala. sara_k

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

1. jun 2009 20:38

japaja je napisal/a:
Ne samo zanimivo, tudi najbolj varno je opazovati.Tistim, ki niso imuni.japaja

Ma ne gre za imunost...gre za to, če se ti da dvigniti komarnik in potem raztepati, da odganjaš (karkoli ti že najeda) ali pa se ti ne da.

Včasih kar tako, po trenutnem navdihu, frcnem v komarnik...in dobim feedback. Ampak mi ne diši po kavi. Sploh je brez vonja in prave barve, zato čedalje manj frcam.

Heh, včasih me pa vseeno še premami

LP, V.

cellnet  

član od: 5.7.2005

sporočila: 566

1. jun 2009 23:50

@sara_k ne šala, to je bila IRONIJA ;) cellnet

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti