28. maj 2009 9:02
Hehe, fuzbal navijačica sem od dogajanja na Italia 90, moja prva ljubezen je bil Claudio Caniggia (ok, bila sem stara 12!), zdaj pa moje nogometno srce že leta pripada Luisu Figu (http://www.football-pictures.net/r-luis-figo-257-), čeprav je naredil kar se pač ne dela (od Barce šel k Realu, kjer so ga predlani znogirali) in je tudi to sezono žalostno stagniral pri Interju. Kakorkoli, ManUniteda ne maram že od časov spora Becks-Ferguson, Barca pa me je letos navdušila (sploh Xavi in Iniesta) in zato se mi sila imetnitno zdi, da sir Alex iz Rima odhaja z dolgim nosom. Še enkrat več smo lahko videli, da lepi Ronaldo nima živcev in se prepričali, da je naziv najboljši nogometaš leta šel v napačne noge. Messi se nasprotno ni ustrašil žarometov in je suvereno odvozil tekmo do konca - zadetek z glavo je bil pa itak zadnji žebelj v krsto Uniteda. Messi, care si in po mojem mnenju absolutni zmagovalec dvoboja Messi-Ronaldo, predvsem pa veliko manj egoističen. Pa da Ronaldovih provokacij nad Puyolom niti ne omenjam. Sramotno obnašanje za športnika, kaj šele najboljšega nogometaša leta!!! Košuta