27. maj 2009 13:23
zima13 je napisal/a: |
Jaz upam, da bo zanimivo in čim več golov! Pa da mi bodo otroci in mož dali mir (to pa bolj dvomim) - ker pri nas fuzbal samo mamo zanima... ;-) zima13 |
27. maj 2009 13:23
zima13 je napisal/a: |
Jaz upam, da bo zanimivo in čim več golov! Pa da mi bodo otroci in mož dali mir (to pa bolj dvomim) - ker pri nas fuzbal samo mamo zanima... ;-) zima13 |
27. maj 2009 13:33
MamaF, daj še meni pošlji eno lepo slikco od Real Madrida vratarja Iker-ja Casillas-a. Vidim, da imaš marsikaj v rokavu...go,go Real.... Kakšen dec...Raul, pa Henry od Barce.....mljac, mljac...za pojesti. bisagolfneznan uporabnik
27. maj 2009 13:35
Hvala, punce, da ste mi polepšale ta deževni dan. "Usta me bolijo od smeha", ko si predstavljam, kako bi bilo v živo videti srečanje teh lepotcev in prvoligašic.... pa sej to ni res! Rimljanka, a je moja slovenščina zdaj v redu? Pa velike začetnice ? PS.: Vendelina jr. nam pa itak z roke je, a to še ni jasno? Samo nekaj malega napišeš in ekola, dobiš naloženo v smislu "dobra vaga v nebesa pomaga". PPS.: če me ne bo več, to ne bo moja krivda (spet ta moj nekorekten jezik - ne da to ne bo moja krivda, to ne bo moja odločitev.). japaja
27. maj 2009 13:43
japaja je napisal/a: |
PPS.: če me ne bo več, to ne bo moja krivda (spet ta moj nekorekten jezik - ne da to ne bo moja krivda, to ne bo moja odločitev.). japaja |
27. maj 2009 14:04
OMG, OMG, OMG, od danes naprej gledam nogomet! ovčka
27. maj 2009 14:09
japaja je napisal/a: |
Hvala, punce, da ste mi polepšale ta deževni dan. "Usta me bolijo od smeha", ko si predstavljam, kako bi bilo v živo videti srečanje teh lepotcev in prvoligašic.... pa sej to ni res! Rimljanka, a je moja slovenščina zdaj v redu? Pa velike začetnice ? PS.: Vendelina jr. nam pa itak z roke je, a to še ni jasno? Samo nekaj malega napišeš in ekola, dobiš naloženo v smislu "dobra vaga v nebesa pomaga". PPS.: če me ne bo več, to ne bo moja krivda (spet ta moj nekorekten jezik - ne da to ne bo moja krivda, to ne bo moja odločitev.). japaja |
27. maj 2009 14:18
ovčka je napisal/a: |
OMG, OMG, OMG, od danes naprej gledam nogomet! ovčka |
27. maj 2009 14:21
mamamia je napisal/a: |
Kaj vem, ežojev stil mi je ljubši, čeprav v živo niti približno ni tako sexy kot tile dečki, ki se iz kdo ve kakšnega razloga podijo za žogo ... Ežoju včasih namreč klobuk po strani nosi ....Mamamiamamamia |
Ežoj, vidi ti to!
Atina
27. maj 2009 16:02
bisagolf je napisal/a: |
MamaF, daj še meni pošlji eno lepo slikco od Real Madrida vratarja Iker-ja Casillas-a. Vidim, da imaš marsikaj v rokavu...go,go Real....Kakšen dec...Raul, pa Henry od Barce.....mljac, mljac...za pojesti. bisagolf |
Voila! Iker je res
si zasluži dvojno objavo
Mojca
27. maj 2009 16:10
Darling mamamia - a ti veš, da imajo tudi v egiptovski nogometni reprezentanci XXXXl lepotce!!!
Tale na desni je njihov veliki zvezdnik Mido:
Tole je pa Amr Zaki:
Oba sta trenutno v službi v Wigan-u (Vv Veliki Britaniji). Pa naj še kdo reče, da Premier league ni najlepša liga na svetu
PS: Pa kje se danes potika naša ljuba Spagon??? Sašaaaaa - te čakamo!
MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Rižek s piščancem in zelenjavo