Nohti

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

4. sep 2009 15:34

Košuta je napisal/a:
Za salon v Celju ne vem, lahko pa samo delim svojo izkušnjo z geliranimi nohti. Dve leti zapored sem imela navado, da sem si jih dala narediti zgodaj v poletju in meni to zgleda fenomenalno. Problem je potem, ko rastejo novi, gelirane pa piliš sproti in ker nisem ravno kozmetičarka, mi teh prehodov ni nikoli uspelo lepo zakriti, temveč je stvar, ko je jemala konec, zgledala precej ponesrečeno... Verjetno bi morala za izjemen videz geliranih (ki sicer zdržijo tudi po mesec dni) dokaj pogosto hodit nazaj v salon, ampak na tri dni pa res nisem hodila niti nisem imela časa. Torej: priporočam! Zgleda super, konča se - za tiste bolj nespretne - malo manj super. Če pa si sama ustvarjaš male čudeže z rokami oziroma imaš potrpljenje, pa z gelirančki ne boš imela težav. Košuta
A si si sama delala nohte? Kako pa to zgleda? lp petardica

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 556

4. sep 2009 16:48

Moji nohti se lomijo in pokajo,včasih si želim,da nebi in bi lahko imela dolge.Sedaj pa mamo novo taglavno in je prišel ukaz NIČ DOLGIH NOHTOV,NALAKIRANI SAMO DISKRETNo,prstani so prav tako na dopust to pomen,da jih nesmemo nosit.Tako pa je pri meni problem z nohti rešen chappy

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

4. sep 2009 17:03

chappy je napisal/a:
Moji nohti se lomijo in pokajo,včasih si želim,da nebi in bi lahko imela dolge.Sedaj pa mamo novo taglavno in je prišel ukaz NIČ DOLGIH NOHTOV,NALAKIRANI SAMO DISKRETNo,prstani so prav tako na dopust to pomen,da jih nesmemo nosit.Tako pa je pri meni problem z nohti rešenchappy

Kakšno tiranko imaš pa ti za šefico? V kakšnem bisznisu pa si?

Vanja

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

4. sep 2009 17:23

Verjetno ima ta šefica pogrižene ali kako drugače deformirane nohte in zaradi tega terorizira vse pod sabo. Sicer sem pa sama v podobni zatiralni situaciji ...

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 556

4. sep 2009 17:57

Bomo še vidli koliko je tiranka,delam v dso.Do sedaj ni bilo problemov glede nohtov prstanov in ostalega nakita,sedaj pa ta tanova vse omejuje in prepoveduje.Aja dovoljen je edino poročni prstan,ličila diskretna,nevem pa še za verižico,a misl tud to prepovedat.Se bomo kmalu počutil kot v zaporu in ne v službi.Bomo mele sestanek z njo in upam,da mi uspe pogedat njene nohte,edino če si bo rokavice dala gor,da nebomo videle. chappy Sporočilo je spremenil(a) chappy dne 04. 2009 18:32

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

4. sep 2009 18:28

Jaz sem si tudi grizla nohte, do pred 3 let. Še sama ne vem zakaj, najhuje je bilo pred kontrolkami in izpiti. Noben lak ni pomagal in nič. Morala sem se sama odločiti, da ne grizem več nohtov in si jih od takrat nisem več. No, šele po 3 letih so se mi porihtali, s pomočjo raznih kalcijevih gelov in takih zadev. Da ne govorim o tem, kako so se mi plastili. Če hočeš imeti lepe nohte, moraš za njih res lepo skrbeti. Taka je vsaj moja izkušnja. S tistimi gelinarimi nohti je pa tako-lepi so, samo baje imaš po tistem nohte dosti uničene. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti