Nohti

tjaška  

član od: 20.12.2008

sporočila: 35

tema odprta - 12. maj 2009 15:04 | ogledi: 4.251 | odgovori: 16

Živjo!

Ali mogoče kdo ve (če se sploh da ) kako povečati osnovo nohta? Imam namreč zelo velike narastke noht v glavnem pa ni velik. Zato se mi umazanija nabira zelo globoko jaz pa je ne morem sčistiti. če si jih pa postrižem so pa grdi.

hvala

lp

tjaška

mejačka  

član od: 17.10.2008

sporočila: 601

13. maj 2009 9:47

Pozdravljena. Sama sem si do petindvajsetega leta tako zelo grizla nohte, da mi je velikokrat tekla kri in bolelo je kot sam vrag, osnova nohta pa je bila z leta v leto manjša. Od takrat je minilo že mnogo let, nohte imam močne in dolge, osnova pa se je zelo podaljšala. parkrat na leto si jih močno postrižem in če s takimi delam kako bolj umazano delo, (na vrtu recimo) in si jih potem očistim s konjico pilice in sežem pri tem malo pre globoko, se tam v hitrem času spet nabere umazanila. Če pa imam nohte dolge, uporabim za čiščenje samo milo in ščetko in teh problemov ni. No, pa lep pozdrav. mejačka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. maj 2009 9:57

V Lj. obstaja kozmetični salon (mislim, da je na Dunajski, predel Stožice), ki tudi organizira tečaje za manikuro in jasno tudi dela manikure. Ključna beseda je "magnetic nail academy" in to skupaj z navednicami guglaj in ti bo vrglo ven točen naslov salona. Vendelina jr.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

13. maj 2009 10:03

Meni so pa všeč kratki nohti, pa lepo namazani, mmmm... (samo to je moje mnenje). Jaz nikakor ne morem imeti dolgih prav dosti, ker preveč kuham, režem, si kdaj kakega zarežem, potem pa moram spilit do konca... Da ne govorim, ko barvam, ko gre barva za noht, čeprav po nesreči, saj uporabljam rokavice, se pa zgodi. Zato imam kar naprej namazane s temno barvo, če je svetla, se barva zažre noter. Tako da o kakih geliranih tudi sanjati ne smem. lidka [sonce]

laik  

član od: 10.10.2008

sporočila: 156

13. maj 2009 10:52

Pozdravljene, tudi jaz imam težave z nohti - so pogriženi. Sedaj razmišljam ali si bi privoščila umtne ali podaljšane, da mi moji malo zrastejo in upam, da mine želja p grizenju nohtov. Ali katera priporoča kak salon, kjer to delajo v Celju, Laškem? laik laik

Košuta  

član od: 8.7.2008

sporočila: 199

13. maj 2009 12:23

Za salon v Celju ne vem, lahko pa samo delim svojo izkušnjo z geliranimi nohti. Dve leti zapored sem imela navado, da sem si jih dala narediti zgodaj v poletju in meni to zgleda fenomenalno. Problem je potem, ko rastejo novi, gelirane pa piliš sproti in ker nisem ravno kozmetičarka, mi teh prehodov ni nikoli uspelo lepo zakriti, temveč je stvar, ko je jemala konec, zgledala precej ponesrečeno... Verjetno bi morala za izjemen videz geliranih (ki sicer zdržijo tudi po mesec dni) dokaj pogosto hodit nazaj v salon, ampak na tri dni pa res nisem hodila niti nisem imela časa. Torej: priporočam! Zgleda super, konča se - za tiste bolj nespretne - malo manj super. Če pa si sama ustvarjaš male čudeže z rokami oziroma imaš potrpljenje, pa z gelirančki ne boš imela težav. Košuta

ninkica  

član od: 31.10.2008

sporočila: 632

13. maj 2009 15:43

pozdravljene! Tudi jaz sem imela nohte gelirane prvič,dala sem si jih v Novem mestu v kozmetičnem salonu.Res so bili super ampak ker sem se naveličala skoz hodit popravlat gel sem si jih odstranila in potem sem imela zelo krhke nohte.Sedaj pa razmišlam,da bi si podaljšala ponovno. ninkica

tjaška  

član od: 20.12.2008

sporočila: 35

13. maj 2009 20:02

laik če imaš problem da se ne moreš 'upret' svojim nohtom se kupi prav poseben lak za nohte z zelo neprijetnim okusom. v drogeriji povprašaj in mogoče se ti bodo le uprli. :D tjaška

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1305

14. maj 2009 11:20

Laik, mogoče ti bo v pomoč moja zgodbica, kako sem svojo hči in njene prijateljice odvadila grizenja nohtov. Mirno sem jim razložila, kaj se vse lahko skriva za nohti - umazanija, zametki glist, bolezni, pa so se globoko zamislile in vse v enem tednu do štirinajst dni prenehale z grizenjem nohtov. Dolores

stella  

član od: 9.10.2002

sporočila: 380

3. sep 2009 20:40

Kupi se lak,No bite in je ful grenak,meni je pomagal

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti