15. maj 2009 12:05
Hja, niti Vendelina tebe ne pozna, niti ti nje, tako da sta si tu bot. Lahko, da sta obe mimo usekali pri ocenah. In kaj potem?
Veš, včasih je tako, da nekdo nekaj napiše in zveni precej drugače od tistega, kar je dejansko imel v mislih. In izpade, kot da je prepriljivec ali da preveč pametuje. Pri sebi vidim, ko berem kak post za nazaj, in ugotavljam, da nič čudnega, da mi je kdo kaj kakšno sarkastično spustil.
Nisem za vojne in ne vojske, zame je tudi najslabši mir boljši od najboljše možne vojne. Če pa do vojne že pride, skušam pomiriti sprte strani.
In ni nujno, da se na Kulslo uveljavljaš zgolj skozi frčanje perja. Daleč od tega. Dobro, morda komu to ustreza in kaj takega poskuša, ampak potem smo spet tam: kaj je za koga še sprejemljiv način komuniciranja. Enkrat sem predlagala, da bi brali poste tako, da bi prikrili imena tistih, ki so jih pisali. Po moje bi bili mnogi presenečeni, kaj vse so napisali...
In ja, tudi jaz sem se tu gor naučila kar precej o hrani in kar je še v zvezi z njo. In včasih je tudi bilo veliko več debate, bolj vezane zgolj na raznorazne kuhinjske zadeve. Ampak to je menda pot vseh forumov, da se sčasoma razveja. Na srečo pa imamo možnost preskakovanja tem, ki nam niso blizu. Ampak kaj, ko je pa tako privlačno še kakšno za povrh reči ...
Tule, na Štajerskem, se sonce malo skuša prebiti izza oblakov. Dober znak, kajne?
Mamamia
mamamia