30. apr 2009 8:14
"Smetila" sem tudi na strani o slinovki. To kaj sem tam napisala ne bi ponovila.
Enako tako se sedaj ne bom več ozirala na žalitve ki so neke splošne trditve brez da so podkrepljene z argumeni.
Kot sem pod temo o raku slinovke napisala, stojim na razpolago vsem tem, ki so v stanju saj malo me imeti sebi za enakopravne in dati mi možnost da sem mogoče le "prebrala en kuharski recept katerega vi sami niste" in mi prisluhniti brez takih zmerjanj od nasprotovanj. Nimam nič proti diskusiji in tudi upiranju. Samo pričakujem enakopravni odnos. Torej, da se še o mojem premisli a ne samo odvrže kot a priori neveljavno in z tem še mene obsodi da sem nora, hudobna, takšna in drugačna, ki samo škdovoati hoče ali nakladati neumnosti. Torej, stojim na razpolago. Sama se ne bom usiljevala na ta forum. Namreč, res sem se usilila z svojim stališčam. Hotela sem povedati in pokazati, da je še kaj drugače možno stvari videti in dojemati. Nisem pa mislila da bo zbudil takšen odpor, saj po mom gre za preproste in vsakdanje zadeve samo minimalno drugače in povezano. Ni red da se še naprej usiljujem. Če pa je takšnih, ki bi naprej diskutirali z mani na konstruktiven način po tem pa pišite odgovornim za ta forum, da mi to omogočijo, če lahko. In če mi se bo dala možnost da imam svojo rubriko, z veseljem se bom "prerekala" z vami. Ne gre samo za homeopatijo. Gre za zavedanje in "gledanje na stvari iz drugega zornega kota". Namreč, opazila sem da je veliko dobrih in modrih knjig ampak ljudje jih krivo razumejo, po tem pa nima pravega uspeha. Pa tudi medicina sama se krivo razume in krivo uporablja. Tako tudi ona ne more imeti pravega učinka kokar bi lahko. Torej, bilo bi marsikaj za diskusijo če bi bilo interesa.
Sem mađarica, rodom iz Vojvodine. Leta 1971 sem se z starši preselila v Slovenijo (oče mi NI BIL VOJNO LICE!!!) Medicinsko fakulteto v Zagrebu sem upisala 1970 in diplomirala junija 1975. Lahko bi ostala na fakulteti, saj sem že takrat vkvarjala z raziskovalnim delom, ampak želja mi je bila družinski zdravnik......Življenje sem posvečala učenju in delu...
KornelijaPT