29. apr 2009 19:35
Vlado! Ali ne znaš brati? NA KITAJSKEM. Pri nam je ni, saj se ne da vse kar tako prenesti s Kitajske k nam. In ne vem, saj se z tem ne vkvarjam. Razen tega, pri nam ni primernih ustanov kateri bi takšne primere kompleksno obravnavale. Jaz se z tem nisem vkvrajala, saj to je "posebna specijalizacija" .
Ampak sprašujem se, ali enako tako prevejaš in terjaš na ta način tudi ko greš v bolnico? Ali ti razložijo celotno fakulteto v nekaj stavkov?
Vanja! Če je tebi kaj nemogoče, to ne pomeni da to tudi ne obstoji!!!!! Poskušala sem razložiti! Marsikaj nam je nemogoče, ker se ne zavedamo tega, ker ne poznamo, ker se nismo srečali z tem. Pa je vse eno resnica. Ali tako govoriš tudi npr o Einsteinu, ki trdi da sta prostor in čas eno te isto. Ali da je prostor okrogel ... In samo se spomni: koliko vsega se je imelo za nemogočega, pa je danas to normalna praksa in naš vsakdan.In enako tako NISEM POVEDALA da je VSAK SPOSOBEN pozdraviti otroško levkemijo. Razen tega ozdravljivost ene bolezni ni odvisna od diagnoze ampak od človeka, ki je zbolel z to boleznijo. Jaz sem že celo življenje posvetila učenju in raziskovanju, saj sem hotela vedeti kaj je v ozadju bolezni. Sedaj pa pričakuješ da razložim v nekaj stavkov? Ampak hotela sem samo nakazati da je marsikaj možno kaj se nam zdi nemogoče. Saj če hočemo izhod iz problemov in situacije, po tem prvo moramo dojeti da obstoji tudi nekaj drugega a ne samo to, kaj nas obkroža. Če se tega zavedamo, po tem bomi izkali izhod. In če iščemo, po tem najdemo. Tudi najbolj ensotavna homeopatija lahko pozdravi prehlade, angine, v enem dnevu, pljučnice v nekaj dneh brez posledic, marsikatero kronično bolezen katera je medicinski neozdravljiva in, kot sem povedala, ponvljam ponovno: za dobrega homeopata ozdraviti otroško levkemijo je enstavni proces in nič težjega kot kakšna prehladna bolezen. Noben pa ni rekel da je absolutno in vse ozdravljivo.
Marsikaj je moja lastna izkušnja. In lahko prikažem kako to gre. Saj tisto kaj še nisem povedala je še bolj čudno od tega kaj sem. Ampak je z druge strani tako enostavno da se preprosto da preveriti. Torej, kot sem že povedala: ni problem da dvomite. Problem je če samo odbacite brez da preverite, nasploh ko z tem da preverite, nič kaj ne tvegate.
Želela sem se tem forumu pokazati hvaležnost za pomoč katerega sem dobila sama z tem da ponudim zavedanje in prikažem (da lahko poskusite) sami nekaj, kaj je videti tako čudno, je pa resnica in se da marsikaj z tem pozdraviti. Ampak, očtino nobenga to ne zanima. Dapače, vse ste tako jezno skočili na mene. Če menite da je ono kaj sem ponudila nevredno vaše pažnje po tem vas ne bom več morila z tem in se opravičujem za dosedanje nadlegovanje.
KornelijaPT