19. apr 2009 1:58
MamaF,
tukaj je Nathalie, malo napačen link si dala
.
mamaF je napisal/a: |
Po mojem mnenju je Bianca izreden potencial, pa vendar mi omenjena težka in močna pesem boljše zveni v izvedbi zrelejših deklet. |
Res je, tako kot
Charice, slednja ima sploh big voice, stari sta pa približno enako. Sploh imajo Filipinci precej talentiranih mladih pevk,
Lea Salonga je prišla celo do oskarjev(no, ta pesem je iz musicala, ki si ga je tudi teta Boyle izposodila).
Ja pri A. idolu, je bila Lakisha tudi moja favoritka, pa ni zmagala, najbrž iz istih razlogov, kot jih Vendelina omenja za Jennifer Hudson. Čeprav je Jordin Sparks, končna zmagovalka, tudi kar velika punca
.
Mah, jaz tudi rada gledam te idole, čeprav ameriške malo manj. Se mi zdi, da se njihovi znagovalci ne "primejo", vsaj v Evropi ne. Kje je zdaj na primer
Taylor Hicks,za katerega je že Simon rekel, da ni zanimiv, sem bila pa kar malo razočarana nad
lanskim zmagovalcem AGT-ja, sploh če ga primerjam s Paulom Pottsom ali bog ne daj Pavarottijem. Se mi zdi, da Američani ne zberejo najboljšega, ampak tistega z najbolj sluzasto zgodbo, čeprav le-teh na obeh straneh luže ne manjka.
mamaF je napisal/a: |
No, dragi moji, zdaj vidite, kako znam jaz "zapravljati" čas pred računalnikom |
Me veseli, da nisem edina