10. apr 2009 11:58
Oprostite no, ampak dovoliti me, da vaju še enkrat pohvalim, tako je vse čudovito, da sploh me ne vleče več kuhanje

10. apr 2009 11:58
Oprostite no, ampak dovoliti me, da vaju še enkrat pohvalim, tako je vse čudovito, da sploh me ne vleče več kuhanje
10. apr 2009 12:09
Hvala, anamarija
10. apr 2009 12:52
Prenovljena kulinarika je občudovanja vredna! Pohvala vsem, ki so sodelovali! Sama vem, da je prenova nekega portala zahtevno delo, zato še enkrat vse čestitke! Riddle
10. apr 2009 13:22
Ne vem za vas ostale, ampak se malo pa bom znorela
10. apr 2009 15:47
Pohvala avtorjema!! Stran je res čudovita. Kulinariko prebiram že zelo dolgo in vsi recepti, ki jih imam so s te strani. Imam pa eno prošnjo, čeprav ne vem, če spada v to temo. Pri receptih bi lahko naredila tisti zavihek "pripravi na tiskanje" - tako da bi natisnilo samo recept s slikico, ne pa vseh komentarjev. Upam, da nisem preveč zahtevna in bi se zadeva dala urediti. Še enkrat vse pohvale!!!!!!!!!! Tanjika82
10. apr 2009 16:01
Pohvale Jerneju in Bojanu za tako lepo kulinariko.
10. apr 2009 16:19
Tanjika82: To je že davno narejeno za plus naročnike, pa ne en način tiskanja ampak kar trije!
10. apr 2009 16:46
Kaj pa za navadne uporabnike vašega portala? Ni nobene možnosti da se to uredi? Tanjika82
10. apr 2009 17:33
Naročiš PLUS-paket ,pa je to to,lahko ga shraniš v Mojo beležko ali tiskaš v treh možnih variantah!
lp
marjeta10
10. apr 2009 17:44
Tanjika: Naročniki plus paketa imajo nekaj dodatnih možnosti za lažjo uporabo portala, kamor sodi tudi lepši način tiskanja.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Lečina juha in krekerji iz polente
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo