9. apr 2009 7:40
super!!!!!!men je všeč,da lahko iščeš ključne besede,da ti to izšiše kar rabiš.lp jagodna pita
9. apr 2009 7:40
super!!!!!!men je všeč,da lahko iščeš ključne besede,da ti to izšiše kar rabiš.lp jagodna pita
9. apr 2009 7:47
Kar težko se je bilo privaditi prvi trenutek, vendar sem malo pobrskala in pregledala, pa je super. Hvala za tako dobro stran in vložen trud za vse "zasvojence" kulinarike.
Nana
Nana
9. apr 2009 7:53
Ful mi je všeč ampak res se bo treba navadit na novo stran da se malo znajdem potem bo super. Vse čestitke vsem ki ste pripomogli k novi kulinariki!!!! kokos
9. apr 2009 8:02
Super je. Malo bo treba razbrskati, pa se bomo znašli kot prej. Vso pohvalo vsem ustvarjalcem. Palma
9. apr 2009 8:08
Vse pohvale g.Jerneju in g.Bojanu.Hvala za trud ki ste ga vložili,nimam problemov glede iskanja.Nova podoba je fenomenalna.Čestitke iz srca....... selvi
9. apr 2009 8:21
MARTA1,
recept trenutka imaš čez skoraj pol strani na osnovni strani (ko odpreš kulinariko). To so te lepe slikce, ki se po novem približujejo! Če greš z miško na sliko, se ti izpiše naslov recepta in takrat lahko klikneš, če želiš in ti ga odpre. Jernej je nekje na začetku te teme povedal, da bodo recepte dodajali, tako da jih bo čedalje več (zdaj se vrtijo eni in isti). Upam, da sem ti pomagala.
Za nas vse bi bilo dobro, da si vzamemo 20 minut časa in se pošteno sprehodimo po strani, ker je potem bolj ali manj vse jasno. Stran je narejena izredno pregledno, samo navaditi se je treba!
jasna
9. apr 2009 8:21
Super je ta nov izgled,vse čestitke!!!! funuk11
9. apr 2009 8:23
Nove podobe se bo treba privadit, kot marsičesa v življenju. Lahko pa takoj povem, da me moti droben tisk (že tako cele dneve buljimo v različne ekrane in napenjamo oči). Prej je bil tisk pri receptih in mnenjih precej večji in oči so manj trpele. lp Alenka alenka5
9. apr 2009 8:25
Nova stran je čudovita, se bo pa res treba navadit na spremembe. Ampak če si vsak dan gor, ne bo problem, hitro noter padeš. Tudi z moje strani vse čestitke in pohvale za vajin trud. Bravo fanta! linolina
9. apr 2009 8:25
Ja res, recept trenuka je zdaj na vrhu. Pravzaprav se bo vrtelo po 100 slik, torej se bodo menjale nekako v skladu s sezono.
alenka5: Velikost tipografije se ni spremenila. Morda imaš nastavljeno pomanjšavo ali manjše črke na brskalniku.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Bananin puding z vanilijevimi rogljički