17. mar 2010 14:25
Barbara, hvala ti - pravkar sem kliknila na link, ki si ga dala - škoda, da nisem vedela zanj pred enim letom, ko sem tudi jaz "diplomirala" iz paypalogije..:)))))))
17. mar 2010 14:25
Barbara, hvala ti - pravkar sem kliknila na link, ki si ga dala - škoda, da nisem vedela zanj pred enim letom, ko sem tudi jaz "diplomirala" iz paypalogije..:)))))))
17. mar 2010 14:40
Mojca2007 je napisal/a: |
Pojdi pod "profile" in tam imaš možnost "add credit card". Lp, M. |
18. mar 2010 20:50
Našla sem strojček preko Amazon.co.uk. Je že kdo kupoval preko njih? Nimajo paypala- vsaj ne najdem. Bi pa prvič naročala po spletu s tujine, zato bi bila zelo vesela, če kdo da kak nasvet oz izkušnjo- sploh me zanima za amazon. Ne vem še, koliko je poštnina.... lp.nnatalija
13. maj 2011 13:31
Se navezujem kar na to temo... Zanima me Paypal - in sicer, ko nekaj naročiš in navedeš, da plačaš s paypalom - ali je potrebno ta denar že imeti na paypalovem računu? Ali pa paypal 'pobere' iz kartice potreben znesek - tako kot je bilo pri testnem primeru?
Predvidevam, da je to kar avtomatsko in ni potrebno denarja nalagati na paypalov račun. Se motim? Prosim izkušene za obrazložitev tega.
Lep dan!
mijam
13. maj 2011 13:42
Na paypal-u ni treba imeti nič, trgajo ti znesek iz kreditne enkrat na mesec.
Commis débarrasseur
13. maj 2011 13:45
Najlepša hvala za tako hiter odgovor
Lep dan!
mijam
11. okt 2012 10:28
Bom kar tukaj nadaljevala ... Po izkušnjah se na kulinariki vedno najde nekdo, ki ve odgovor
In sicer me zanima ... kako je pa s carino pri naročanju izven EU? Do katerega zneska jo je potrebno plačati? E-Bay smo že kar nekajkrat koristili in vedno za zneske nekje do 30€. Nazadnje se nam pa je zgodilo, da je mož naročil nekaj, ki je s poštnino zneslo preko 100€ in je bilo potrebno plačati carino.
Sedaj imam pa tudi jaz v planu naročiti več izdelkov iz ene trgovine v ZDA, ki pa bi skupaj s poštnino znesli cca 70€. Kako je pa v tem primeru? Je boljše, da naročim v več manjših naročilih in ali carina velja tudi za poštnino?
Hvala v naprej ...
katjushka
11. okt 2012 10:35
Carine iz EU ni.
Commis débarrasseur
11. okt 2012 11:33
do 22E ni dajatev, do 150 E (brez postnine) pa placas stroske carinskega postopka in DDV (tega pa tudi na postnino)
http://www.carina.gov.si/fileadmin/curs.gov.si/interne
http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2012/07/u
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
11. okt 2012 14:45
rebecca, hvala za info
katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Bananin puding z vanilijevimi rogljički