22. apr 2009 10:24
oj, mene pa res zanima, kaj vam je v zvezi z inteligentko jaSNO?! ker meni še v zvezi z mano ni vse jasno in pravzaprav komu je?! saj se spreminjamo, rastemo itd... jaz pa sem res patron zase - to pa je meni jasno... lahko pa razsvetlim zadeve glede na to, da sem dokaj odprt človek... super to glede ver in informacij in razmišljanj... jaz imam čisto neko svojo - so mi pa všeč vere in verske institucije, kjer je veselo in se pleše itd - kot verski ritual, da ni zateženo - občasno zaidem v harekrisna center zaradi predavanj in veselega razpoloženja, pa dobre vegeterjanske večerje - nisem vege, sem pa gurman.. in nisem harekrišnovka, niti kaj drugega - verjamem pa, da me nekaj čuva in mi je naklonjeno - neverjetno... torej bi se lahko reklo, da verjamem v življenje - kako neverjetno se stvari same odvijajo - velikokrat... eno naklučje vam povem: vozimo v koloni, gužva na cesti, nemogoče ustavit, steklo prednje čisto zapackano, ne vidimo nič, ne moremo dol s ceste, vode zmanjkalo.. in jaz začnem prosit, da naj bo dež... in neverjetno - začne padat dež... mi zmanjka denarja, pa me pokličejo, veš, smo ti nakazali itd... taka neverjetna naklučja... ali se tudi vam dogajajo?.. kar odvijajo se zadeve... bodite fajn... pa, pa inteligentka