Moški

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

28. mar 2009 8:08

Eni smo ljudje, drugi so popolni.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

28. mar 2009 8:13

Ja, naredila sem napako pri sklanjanju. Tudi kdaj pozabim napisati kakšno vejico in delam tipkarske napake. Pismenost pa obsega mnogo večje področje. Če hoče imeti človek mnenje, mora najprej kaj prebrati in poslušati in potem v nadaljevanju z besedami ustvarjati svoje mnenje. In to stalno. In z leti vaje se pride tudi do tega, da se loči med stilistično uporabo žargona, stavkov v drugih jezikih in kar je še podobnih figur na eni strani in šibko sposobnostjo izražanja v maternem jeziku na drugi strani. In z leti vaje se pride tudi do tega, da se loči med različnimi stili pisanja v različnih medijih na eni strani in elaboriranim/neelaboriranim mnenjem na drugi strani. Vsaj nekaj se še da narediti z vajo, ker smisla za humor se žal ne da dobiti z vajo. Če rojenice tega niso dale, pač niso in je možganom brez soka in začimb pač malo tesno in dolgočasno. Bodi pametnemu dovolj, oziroma, kot so rekli že Rimljani, sapienti sat. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 28. mar 2009 08:14:58

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

28. mar 2009 9:14

Sem v dvomih - z možem sva gradila hišo, posadila sem kup dreves (in grmov in rož...), otrok nisem zaplodila ampak rodila (ni da bi razmišljal kaj je bolj močna zadeva), kakšne prave knjige nisem napisala, pišem pa eno uporabno kuharsko za svoja otroka (navsezadnje ni rečeno, da moraš za tisto knjigo dobiti Nobelovo za književnost, ali ne?). KAJ me to naredi - moškega? Ne bi si ravno želela tega. Lisa

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

28. mar 2009 9:21

mambica, ti je vzelo sapo ( sapienti sap - naj ti vzame sapo, srbski rek ), of koz.

ežoj

ežoj  

28. mar 2009 9:23

Lisa, ni se za bat, za moškega ti vsaj še ena malenkost ( no, ja ) manjka.

ežoj

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

28. mar 2009 9:43

Sem že potolažena, stoječe lulanje mi gre slabo, pa še več čiščenja zahteva. Kopalnica že tako ni tozadevno prijazen prostor. Lisa

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

28. mar 2009 10:50

ežoj je napisal/a:

mambica, ti je vzelo sapo ( sapienti sap - naj ti vzame sapo, srbski rek ), of koz.

ežoj
Zakaj pa mi naj bi vzelo sapo?Prosim za razlago, ker so moji možgani brez soka in začimb. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^ Sporočilo je spremenil(a) mambica dne 28. mar 2009 10:56:24

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

28. mar 2009 11:29

tulka

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

28. mar 2009 11:54

Lisa je napisal/a:
Sem v dvomih - z možem sva gradila hišo, posadila sem kup dreves (in grmov in rož...), otrok nisem zaplodila ampak rodila (ni da bi razmišljal kaj je bolj močna zadeva), kakšne prave knjige nisem napisala, pišem pa eno uporabno kuharsko za svoja otroka (navsezadnje ni rečeno, da moraš za tisto knjigo dobiti Nobelovo za književnost, ali ne?). KAJ me to naredi - moškega? Ne bi si ravno želela tega. Lisa
Da ostanemo pri moških. Tudi ženske lahko naredimo kaj moškega ali pa imamo kakšno "moško" lastnost. Jaz npr. sem zelo tehnični tip človeka, rada imam nogomet, zanima me orožje (bolj kot moda)... pa še kaj bi se našlo. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^

ežoj  

28. mar 2009 12:24

Evo mambica, če je tako kot praviš, slikovna uganka za tebe: na spodnji sliki je najnovejši izdelek firme Bofors, ti pa povej kaliber.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti