26. mar 2009 16:12
Drage moje članice. Zakaj se tako razburjate glede tega praška? Kot je že napisala Majdka nam je samo Jagodna pita posredovala podatek, da je našla dober prašek, ki je njej všeč in dober. Pa zato smo tukaj na forumu, da si izmenjujemo podatke a ne? Pa naj so takšne ali drugačne. Ali sem se zmotila? Glede praškov in drugačnih pripravkov pripravljeni na industrijski bazi: v receptih za krofe sem opazila, da ste/so napisali BONI moko in še v marsikaterem receptu so omenjeni podobni pripravki... in od danes naprej lahko vidite tudi nov recept in to od Jerneja kjer piše o moki YOLANDE, kjer ni treba dodati jajc. In kaj zdaj? Včasih ti prav pride, da na hitro pripraviš iz naprej pripravljenih mešanic dobrote. Od princesk, kremšitov, pudingov, raznih mok, kreme za torte.... Če nočete ne kupujte in ne napadajte, če kdo napiše nekaj kar je mislil dobro in povedal še eno informacijo, kateri pa pride eni izmed nas prav. Potem pa ni čudno, da si včasih ne upamo/upate napisati takšnih informacij, če pa takoj dobiš nazaj klofuto, čeprav si mislil, samo dobro. pa lep pozdrav bisagolf