27. mar 2009 8:05
Ojla, spet se oglašam. Veste stvar je taka. Če bi hotl živet res zdravo, bi vse doma zredil in pridelal. Okrog blokov in hiš bi se kure sprehajale in kavsale, imel bi krave za balkone prvezane, v lončkih bi krompir rastu za ozimnico, itn. Pa ni tako, a ne? Nimamo vsi take možnost, kot jih imajo nekateri. Pustimo tej naši jagodni piti vsej malo veselja. Sigurno je še mlada in mladost je lepa.Čeprav mislim, da sploh niste mislil tako hudo, samo veste mlade duše so občutljive in ni vseen kako odreagirajo drugi do njih. Bi blo boljš, da bi mal premislil, preden se kaj napiše ali reče. Tako, kot je ena že napisala, da vedno dobro premisli, preden kaj napiše na ta forum ali pa vpraša, da ne bi skočile vse tiste, ki so superiorne, na njo in jo popluvale ali celo zasmehovale. Ne zdi se mi človeško. Ko prebiram te stvari, se včasih vprašam, ali so res nekateri ljudje vsevedni? Jaz se nimam za tako in se nikol ne bom mela. Tako sem bla vzgojena in tako vzgajam tud svoje otroke. Dajmo možnost tud novim članom, ker mislm, da smo si tu enakovreedni. Ne morem pa razumet, da si nekateri, ki so mogoče člani že od začetka delovanja tega foruma, lahko dovolijo vse. Včasih mi kakšna stvar ni čist jasna tudi v receptih, pa si ne upam vprašat nazaj, iz že meni znanih pripomb, ki jih delite. Saj niso vsi taki, pa vendar me žalosti tako obnašanje. Na tem forumu so se itak najdle ene sploh in oh članice, ki si vsaj v večinih primerih dovolijo vse. In me sploh več ne zanima, kaj si mislite o meni, ker življenje je preveč kratko, da bi se obremenjeval s takimi. Spoštujem vse ljudi, pa naj bodo taki ali drugačni. Malo srčne kulture je pa vseen treba met. Pač, takle mamo. Lep vikend. Moj bo zelo delaven, ker se selimo. Ampak skuhala bom pa vsen dobr, ker vsi moji prjatli in domači me imajo za izvrstno kuharco, ker kuham s srcem in ne za to, da se ven mečem.Pa mogoče bo v teh dneh tud kakšna juhca iz vrečke na mizo padla.Pa ne bomo za to crknl. Za mene je ta debata o tem prašku zaključena. Lepo se imejte , uživajte in regrat pejte nabirat, ker bo kmal imel rumenjake.