2. apr 2009 11:15
Draga Štorklja, komaj čakam, kako boš napisala, da si se zbudila in začutila v sebi nov optimizem in vero v življenje. Dala nase najbolj fine stvari, šla ven zaradi mene na kavico in mimogrede opazila, kako te je mlad natakar pomenljivo pogledal. Pa tisti tip pri sosednji mizi je tudi nekam velikokrat poškilil proti tebi, tako se ti vsaj zdi . Nato se boš vprašala, zakaj hudiča si se tako sekirala zaradi stvari, ki je minila, in zakaj se pa ne bi zdaj vpisala na primer na aerobiko/ples/faks/klekljanje, kar si hotela že leta, pa ni šlo, ker bi morda tvoj postrani gledal ali bognedaj kaj očital (ne nujno naglas!) v smislu "ja kdo bo pa poskrbel za stvari doma". In kar naenkrat ugotoviš, da lahko spet delaš stvari, ki ji nisi že leta ali pa sploh nikoli. Največji čar tega pa je, da spet začutiš sebe, se udejanjaš, živiš in pri tem se imaš tako rad. Kolateralna škoda: takšna energija privlači nasprotni (pa tudi isti) spol, da kar poka. Ampak od tukaj naprej se boš že znašla Tako kot je rekla Vendelina jr., vsi imamo kakšno neuspelo bilanco za sabo. Tudi jaz večletno. Pa se mi je zgodilo po natanko zgoraj opisanem scenariju. Nekaj časa sem bila samska - ah, zlati časi . Nato pa se je pojavil nekdo, ki mi je kos - ah zlati časi. Vzponi so zakon, padci nekoliko manj, ampak kar dobro krmariva. Ker oba tako želiva. Drži se in se zavedaj, da bolečina slej ko prej (navadno prej) mine, ker drugače ne more biti. Življenje PO NJEM pa zna biti zelooooo dobro. No, pa saj boš videla. Oglasi se še kaj! Košuta