22. sep 2010 7:45
Mene pa zanima ali se nekoga ki je tvoj prijatelj da tudi odstranit?
Teka
22. sep 2010 7:45
Mene pa zanima ali se nekoga ki je tvoj prijatelj da tudi odstranit?
Teka
22. sep 2010 8:15
Seveda, Teka! Idi na seznam prijateljev, tam imas ob vsakem imenu na konu krizec za odstranitev. Potem pa ga lahko tudi zablokiras, da te ne more vec najti.To pa naredis v namestitvah.
Nena-morje
22. sep 2010 8:37
Ja, verjetno imaš slab računalnik, jest na FB igram igrce, no dve in imam sosede iz celega sveta in mi je prav zanimivo, sploh pa v deževnih dneh, je pa res da te kar potegne not, ker dobivaš razne naloge itd. gringos
22. sep 2010 8:40
Ej TEKA, seveda ga lahko blokiraš, tud če si ga že prej sprejela...... poglej mal opcije, blokiraj ..... gringos
22. sep 2010 8:51
naor je napisal/a: |
Andreia, saj se ni treba vedno sproti prijavljati.Bodi prijavljena ves čas, kot si na kulinariki. naor |
22. sep 2010 9:06
Andreia je napisal/a: |
...na Kulinariki pa imam neko zapleteno geslo, pa se ne odjavim...zato A se mogoče, da spremeniti geslo ?Ker jaz imam še tistega, ki sem ga pri vpisu dobila od Kulinarike. |
Greš na nastavitve in si ga spremeniš. Nobena posebna umetnost ni potrebna.
Loni Makaroni
24. sep 2010 10:16
Aha...o.k., hvala Loni za info Andreia
24. sep 2010 11:00
Ja tudi sama sem na FB in sem spoznala že kar nekaj prijateljev po celem svetu. Prav zanimivo je, če imaš redek priimek in najdeš ljudi z enakim priimkom samo v Ameriki:)
Pa še v sorodu nisi.Nana
Sporočilo je spremenil(a) NANA dne 24. 2010 11:00
17. feb 2011 12:48
dragi moji!!...na vas se obračam s prošnjo po sodelovanju in podpori!;) In sicer..vse tiste, ki imate Facebook - končno sem namreč dočakala objavo na Elle talent in zelo bi bila vesela vaše podpore, saj bi mi bila nagrada (predstavitev na spletni strani) res lepa odskočna deska v svet ustvarjalnosti..brez obveznosti, ni potrebno postati navdušenec nobene strani, le klik na tale link http://talent.elle.si/ajdasenicar/obrocki-2/ in potem še en klik na "Všeč mi je" čisto na dnu strani!;) neskoČno hvaLa ..prav tako pa lepo vabljeni na mojo FB fan page, ki je doma tukaj: http://www.facebook.com/pages/Pka-Za-pi ... 9085608947 cukerpekrcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Pecivo iz bučk