29. jul 2010 8:11
Vse te reči, kjer se lahko zbirajo podatki posameznikov so donirane od strani CIA-e. Drugač, se mi zdi, da oni bodo prišli do teh podatkov, če jih hočejo imet, pa če se jaz še tolk upiram. Če nič drugega, podatke imajo državne institucije, in njim je še najmanj za zaupat ( pa naj se Nataša Pirčeva na glavo postavi ).
Biti paranoičan ( in, meni se zdi, da je videti veliko paranoje na teh straneh ) se mi zdi, da res ni preveč smisleno ( Proxima pa v jok ). Kakšna je vrednost podatka, da recimo nimam več nobenega denarja na računu ( smo pred štipendijo ), ali, da sem dolžan še neki plačat davkariji, ali da včeraj nisem zamenjal gat...........Se mi zdi, da fejst pretiravate.
To me spominja na ( baje ) resnično zgodbo iz rusije: ko je bil na obisku indonezijski predsednik Sukarno, so mu nastavili ženske, in ga snemali v posteljnih aktivnostih, s namenom, da ga pozneje izsiljujejo. Ko je on za to zvedel, je prosil ruse, da mu dajo posnetke, da jih predvaja v Indoneziji po TV, češ da mu bo potem priljubljenost zrastla, ko bodo videli kako je aktiven.............
ežoj